Κοινωνία

Αναστάτωση σε υπό κατάληψη σχολείο από... επίσκεψη αστυνομικών - Έψαχναν εκεί τους δράστες ένοπλης ληστείας σε καφετέρια

Ένοπλη ληστεία σε καφετέρια στην οδό Καυκάσου στην Κυψέλη και μια απόπειρα ληστείας σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στην ίδια οδό, πραγματοποίησαν δύο άτομα σε διάστημα λίγων λεπτών το βράδυ της Τετάρτης.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί που έκαναν εκτεταμένες έρευνες εντοπισμού τους, επιχειρώντας να ψάξουν ακόμη και χώρο υπό κατάληψη κτιρίου. Όλα ξεκίνησαν στις 22:50 το βράδυ όταν δύο άτομα που φορούσαν κράνη, εισέβαλαν σε καφετέρια στην Καυκάσου 151 και αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό.

Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία με τους δράστες αμέσως μετά να επιχειρούν να κλέψουν κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην Καυκάσου 134. Αστυνομικοί που μετέβησαν εκεί ξεκίνησαν αναζητήσεις σύμφωνα με περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων. Ένας κάτοικος της περιοχής υποστήριξε πως τα δύο άτομα μπηκαν σε σχολείο που βρίσκεται υπό κατάληψη στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο με αποτέλεσμα να προκληθεί στιγμιαία αναταραχή καθώς οι μαθητές πίστεψαν πως οι αστυνομικοί ήθελαν να εκκενώσουν το χώρο, αλλά μετά από συζητήσεις και εξηγήσεις οι μαθητές ανέφεραν στους αστυνομικούς πως εντός του χώρου δεν υπάρχουν ληστές πάρα μόνο μαθητές. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν στην διάθεσή τους βίντεο από τη δράση των ληστών και οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...