Πολιτική

Ανάρτηση με απειλητικές διαθέσεις από τον Πολάκη: “Προς βοθροκάναλα και βοθροσάιτ – Εδώ είμαστε”!-Εικόνα

Οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται για τον Παύλο Πολάκη που ως συνήθως επιτίθεται μέσα από ανάρτησή του στους δημοσιογράφους, σχετικά με το ρεπορτάζ που αναφέρει πως δεν πήγαν στη ν προανακριτική με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Να σημειώσουμε εδώ πως έχει ήδη ξεκινήσει η Προανακριτική για την ενδεχόμενη εμπλοκή Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση της Novartis, με τον ίδιο και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να μην δίνουν το παρών στην αίθουσα.

Οι πληροφορίες λένε πως από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει ο Σπύρος Λάππας, ωστόσο ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ με την ανάρτησή του αφήνει (;) ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει στην αίθουσα ανάλογα με την έκβαση της συνεδρίασης.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του (σ.σ. η οποία παρατίθεται αυτούσια) αναφέρει: “Προς βοθροκαναλα και βοθροσαιτ ΕΝΤΑΥΘΑ: Μην κάνετε τους πόθους σας “ρεπορτάζ”για να καλύψετε την αντισυνταγματική και παράνομη “αποφαςη” εξαίρεσης μας !! Μεσα στην προανακριτική αυτη τη στιγμή ειναι μόνο ο Σπυρος Λαππας απο εμάς . ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ……”.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...