Πολιτική

Αμετανόητος ο Γιαννούλης: «Θα ξαναέκανα τη δήλωση για το μπάρμπεκιου» - «Ενωμένοι Μακεδόνες»:«Οι μετανάστες έχουν i-phone & wifi»

Αμετανόητος εμφανίζεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιαννούλης. Φαίνεται πως κάποιοι δεν βάζουν μυαλό στο ΣΥΡΙΖΑ καθώς δεν αντιλαμβάνονται τον παλμό του ελληνικού λαού.

Βέβαια, για να είμαστε σωστοί, δεν αποδεχόμαστε και δεν βλέπουμε θετικά τις όποιες απειλές εκτοξεύονται κατά του βουλευτή.

Όλα θα λυθούν μέσω του διαλόγου και μόνο!

Σε ερώτηση αν θα έκανε ξανά την ίδια δήλωση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον ΣΚΑΪ: «Όπως σας βλέπω και με βλέπετε. Με την ίδια ακριβώς διατύπωση αλλά στην πλήρη ανάπτυξη της».

Εξήγησε ότι η ομάδα που προώθησε το μπάρμπεκιου δεν είναι «πρωτοεμφανιζόμενοι σταρ» και παραδέχθηκαν με κυνισμό αυτό που θέλουν να κάνουν. Ανέφερε ότι δεν έκανε δήλωση για να απαγορευθεί η χρήση χοιρινού.

Ο Χρήστος Γιαννούλης είπε ότι με την σύζυγο του δέχεται απειλές.

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΧΘΕΣ

Γιαννούλης: Δεν θα σταματήσω να λέω φασίστα τον σκοταδόψυχο
«Καταχράστηκα και πιστώθηκα ή χρεώθηκα, δυσανάλογη προβολή και δημοσιότητα. Είναι πολλοί που θεωρούν ότι αυτό είναι πάντα καλό. Ακόμη και το να σε βρίζουν ή να σε απειλούν. Εγώ δεν έμαθα να ζω έτσι ούτε να σκέφτομαι έτσι» επέμεινε την Τετάρτη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Και πρόσθεσε: «Δεν το θεωρώ δίκαιο και τους οφείλω τουλάχιστον την υποχρέωση να πω σε όλους όσοι συνεχίζουν να βρίζουν και να απειλούν εμένα και εμμέσως αλλά εξίσου χυδαία και απάνθρωπα όλους τους πρόσφυγες, ότι δεν πρόκειται να φοβηθώ ή να σταματήσω τον φασίστα να τον λέω φασίστα, τον σκοταδόψυχο / σκοταδόψυχο και τον σαδιστή /σαδιστή».

ΟΡΓΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Ζιαμπάσης, επικεφαλής της κίνησης «ενωμένοι μακεδόνες» μίλησε στο Open TV για το μπάρμπεκιου έξω από τη δομή φιλοξενίας στα Διαβατά.

Κληθείς να απαντήσει πώς θα νιώσει όταν θα τρώει σουβλάκια μπροστά σε πεινασμένα κι εξαθλιωμένα παιδάκια είπε: «Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο πεινασμένοι κι εξαθλιωμένοι. Είναι καλοντυμένοι με πανάκριβα ρούχα, με i phone, με wifi δεν έρχονται από εμπόλεμες ζώνες και πετάνε τα φαγητά που τους δίνουν από το κέτερινγκ γιατί δεν τους αρέσουν...

Δεν πνίγονται, οι διακινητές τρυπάνε τις βάρκες όταν βλέπουν το λιμενικό. Ήρθαν από το Μαρόκο, το Πακιστάν και κάνουν εμπόριο στις πιάτσες. Δεν είναι φτωχοί, δίνουν πακτωλό χρημάτων στους δουλεμπόρους, σταματήστε με τον επιλεκτικό ανθρωπισμό. Να πάνε οι ΜΚΟ εκεί να τους βοηθήσουν. Υπάρχουν Ελληνες που πεινάνε και είναι άστεγοι. Να γίνουν τοπικά δημοψηφίσματα, στις τοπικές κοινωνίες για το αν θέλουν hot spot.

Αυτοί έχουν έρθει εδώ κι έχουν άλλη κουλτούρα κι άλλο τρόπο σκέψης. Οπου έχουν πάει στην Ευρώπη, όχι μόνο δεν αφομοιώθηκαν, αλλά έκαναν γκέτα και επέβαλλαν τους δικούς τους κανόνες. Και στο μέλλον βλέπουμε βομβιστικές ενέργειες κτλ. Γνωρίζετε πόσες επιθέσεις έχουν γίνει στο Κιλκίς σε κοριτσάκια;»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...