Κυβέρνηση

Αμεση ανταπόκριση Αυγενάκη: Κάλεσε σε συνάντηση την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός με επιστολή προς το υφυπουργείο Αθλητισμού και τον Λευτέρη Αυγενάκη διαμαρτύρεται για την υπάρχουσα κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την ΚΕΔ και την ΕΠΟ και απειλεί να αποχωρήσει εφόσον δεν υπάρξει αλλαγή.

Και η πρώτη αντίδραση του Λ. Αυγενάκη είναι να καλέσει άμεσα σε συνάντηση την ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την επιστροφή του από το Κατάρ την επόμενη εβδομάδα.

«Επιβεβαιώνουμε ότι παραλάβαμε πολυσέλιδη επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδευόμενη από τηλεοπτικό υλικό, η οποία θέτει "σειρά ζητημάτων που προκύπτουν από τη λειτουργία της ΕΠΟ και αφορούν στην αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου και των εγχώριων διοργανώσεων, όπου τα φαινόμενα αναξιοκρατίας και οργανωμένης διαφθοράς κυριαρχούν".

Αιτείται από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να δεχθεί τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, "όσο το δυνατόν πιο γρήγορα προκειμένου να θέσουμε υπόψη σας όλα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τα όσα ανωτέρως λεπτομερώς σας παραθέσαμε".

Η συνάντηση θα διεξαχθεί μετά την επιστροφή του Υφυπουργού Αθλητισμού από το Κατάρ, όπου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη επίσκεψη την επόμενη εβδομάδα» αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ