Κοινωνία

Αλλάζει σχολείο ο μαθητής που είχε μαχαιρωθεί στην Αμαλιάδα – Κατάληψη κάνουν οι συμμαθητές του (βίντεο)

Όπως κατήγγειλε η μητέρα του μαθητή, το συμβούλιο καθηγητών αποφάσισε να εκδιωχθεί από το σχολείο ο 15χρονος μαθητής που μαχαιρώθηκε, όπως και ο συμμαθητής του, ο οποίος του είχε επιτεθεί.

Κατάληψη πραγματοποιούν οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου στην Αμαλιάδα, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός πως αλλάζει σχολείο ο 15χρονος συμμαθητής τους, ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο τον περασμένο μήνα από συμμαθητή του.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, οι μαθητές θα εξετάσουν τις επόμενες ώρες τη στάση που θα κρατήσουν στη συνέχεια.

Όπως μετέδωσε την Κυριακή ο ΣΚΑΪ, το συμβούλιο καθηγητών αποφάσισε να εκδιωχθεί από το σχολείο ο 15χρονος μαθητής που μαχαιρώθηκε, όπως και ο συμμαθητής του, ο οποίος του είχε επιτεθεί.

Η μητέρα του μαθητή κατήγγειλε μιλώντας στον σταθμό ότι ενημερώθηκε ότι ο 15χρονος πρέπει να αλλάξει σχολείο, χωρίς ωστόσο να της έχει γνωστοποιηθεί ο λόγος, με την ίδια να κάνει αίτηση για να λάβει τα πρακτικά.

Όπως σημείωσε επιπλέον η μητέρα του μαθητή, οι διδάσκοντες ζήτησαν από τον μαθητή να εξηγήσει γιατί έλαβε έκταση το συμβάν.

Το χρονικό

Στα τέλη Οκτωβρίου, 15χρονος δέχθηκε επίθεση μέσα στο 1ο Λύκειο, στην Αμαλιάδα, από 16χρονο με αιχμηρό αντικείμενο.

Το επεισόδιο συνέβη στη διάρκεια του διαλείμματος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το ilialive.gr, ο 16χρονος χρησιμοποίησε ως «όπλο» ένα ανοιχτήρι για μπύρες και αναψυκτικά.

https://youtu.be/9m-QzE3hskk

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...