Κόσμος

Αλβανία: Επίσκεψη Διοικητή του ΝΑΤΟ στις ένοπλες δυνάμεις - Εικόνα

Ο διοικητής των επίγειων δυνάμεων του ΝΑΤΟ, αντιστράτηγος Τζον Τόμσον, επισκέφθηκε την Αλβανία.

Ο διοικητής των επίγειων δυνάμεων, ταξίαρχος Άλμπερτ Μουλάι, υποδέχθηκε σήμερα (χθες) τον διοικητή των επίγειων δυνάμεων του ΝΑΤΟ, αντιστράτηγο Τζον Τόμσον καθώς και τους αξιωματικούς που τον συνόδευαν.

Ο ταξίαρχος Μουλάι ξενάγησε τον διοικητή των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στις εγκαταστάσεις του αλβανικού στρατού και τον ενημέρωση εν συντομία για την ιστορία, την αποστολή και τα καθήκοντα των επίγειων δυνάμεων τόσο στη χώρα όσο και στο εξωτερικό.

Επιπλέον τον ευχαρίστησε για την τεράστια υποστήριξη των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ προς τις αλβανικές ένοπλες δυνάμεις και ιδιαίτερα στις επίγειες δυνάμεις.

Ο αντιστράτηγος Τόμσον ευχαρίστησε τον γενικό ταξίαρχο Μουλάι για τη ζεστή και φιλική υποδοχή στις εγκαταστάσεις των επίγειων δυνάμεων.

Επαίνεσε το ρόλο και τη συμβολή της Αλβανία και του αλβανικού στρατού προς όφελος της ειρήνης και της ασφάλειας και ιδιαίτερα την αξιοσημείωτη συμβολή του αλβανικού στρατού στις αποστολές υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ στο Κοσσυφοπέδιο και στο Αφγανιστάν.

Η επιτυχημένη αυτή επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά τις εντατικές δραστηριότητες συνεργασίας των Αλβανών στρατιωτικών με τις δομές ηγεσίας της Συμμαχίας στο σύνολό της και ειδικότερα με τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, σημειώνει το δημοσίευμα του Αλβανικού Στρατού.

 

 

Πηγή: echedoros-a.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...