Αθλητισμός

ΑΕΚ: Λόγος Τιμής από τους παίκτες για να αλλάξει το κλίμα

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας μίλησαν για αρκετή ώρα στα Σπάτα προκειμένου να κάνουν μια νέα αρχή.

Τον τελευταίο καιρό τα πράγματα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν είναι τόσο καλά. Μπορεί σε κάποια ματς να ήρθαν νίκες, αλλά η συνολική εικόνα της ομάδας ήταν προβληματική. Το βαρύ κλίμα έγινε…ασήκωτο μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με δυο γκολ στο ημίχρονο, αλλά έδειξε τραγική εικόνα στο δεύτερο με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 3-2.

Το τελευταίο διάστημα ο Ίλια Ίβιτς έχει αναγκαστεί να ανέβει στα Σπάτα πολλές φορές για να τα ψάλει στους ποδοσφαιριστές. Οι ίδιοι φέρονται να έχουν πάρει το μάθημα τους. Οι παίκτες γνωρίζουν ότι έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα της ομάδας και πρέπει πρώτα να βρούνε μεταξύ τους το πρόβλημα.

Το group therapy των Σπάτων

Η κουβέντα που έγινε την περασμένη Τρίτη στα Σπάτα ήταν η αρχή. Υπήρξαν τοποθετήσεις, συζητήσεις ακόμα και διαφωνίες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ωστόσο το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι όλοι πρέπει να κάνουν ότι χρειαστεί προκειμένου η ΑΕΚ να ξαναγίνει ομάδα.

Με κοινή απόφαση της διοίκησης και του Κωστένογλου, ο Βράνιες μπήκε και πάλι στην ομάδα. Εξάλλου, είχε προηγηθεί συζήτηση μεταξύ του προπονητή της ΑΕΚ και του Ίλια Ίβιτς για να κλείσει το θέμα με την τιμωρία του Βόσνιου αμυντικού και να επιστρέψει και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο ίδιος ο Κωστένογλου, όπως γράφει η «ΩΡΑ» ενημέρωσε την Παρασκευή τους ποδοσφαιριστές του για την επιστροφή του Βράνιες. «Πρέπει να τα αφήσουμε όλα πίσω μας και να προχωρήσουμε μπροστά, ενωμένοι», ήταν το μήνυμα του έμπειρου προπονητή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...