Αθλητισμός

Αδαμάντιος Μαντής: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο πολίστα

Σήμερα το μεσημέρι, στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, θα τελεστεί η κηδεία του Αδαμάντιου Μαντή, του 21χρονου πολίστα ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο άδικος χαμός του έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη την οικογένεια του ελληνικού πόλο και σήμερα αθλητές και αγαπημένα του πρόσωπα θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

«Νιώθω οργή, έχασα άδικα το παιδί μου»

«Ήμουν τυχερή γιατί είχα ένα πολύ καλό παιδί. Η ομορφιά του προσώπου του φαινόταν και στην ψυχή του. Το παιδί μου χαμογελούσε και ήταν σαν ήλιος» λέει η μητέρα του άτυχου πολίστα.

Όπως εξηγεί, την μοιραία βραδιά τον έπαιρνε τηλέφωνο για να τον ρωτήσει τι ώρα θα γυρίσει αλλά δεν απαντούσε κι εκεί άρχισε να ανησυχεί. «Μετά με πήραν τηλέφωνο από το Τζάνειο νοσοκομείο. Τους ρώτησα αν ζει το παιδί μου και μου ζήτησαν να πάω εκεί. Τότε κατάλαβα ότι κακό έχει συμβεί στο γιο μου» λέει η τραγική μάνα.

Αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος, σημειώνει: «Υπήρχε αυτοκίνητο με αλάρμ, το πιο πιθανό είναι ότι θα βγει κάποιος. Το παιδί μου δεν έφταιγε πουθενά. Δεν ξέρω πώς θα αποχαιρετήσω το παιδί μου. Νιώθω οργή, τον έχασα άδικα».

Τι ισχυρίστηκαν οι δυο κατηγορούμενοι

«Είμαι συγκλονισμένος. Σταμάτησα το όχημά μου το οποίο είχε υποστεί μηχανική βλάβη και πριν προλάβω να καλέσω την οδική βοήθεια, ο συνοδηγός μου άνοιξε την πόρτα και κατέβηκε από το αυτοκίνητο. Άκουσα μόνο τον ήχο από τη σύγκρουση και μετά έχασα τις αισθήσεις μου» δήλωσε ο οδηγός του οχήματος όπου επέβαινε ο Μαντής.

Από την πλευρά του ο δεύτερος οδηγός ισχυριστηκε: «Η ταχύτητά μου ήταν γύρω στα 70χλμ. Είδα το σταματημένο όχημα περίπου 100 μέτρα μακριά μου. Άλλαξα λωρίδα αλλά δεν πρόλαβα να το αποφύγω και είδα το έτερο αμάξι να ανατρέπεται».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ