Αρχείο

Έπεσαν οι μάσκες! 11.000 εμπειρογνώμονες προτείνουν τη "λύση" στην υπερθέρμανση του πλανήτη: "Θάνατος για δισεκατομμύρια ανθρώπους"

Την μάχη της μυστικιστικής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ κατά της ανθρωπότητας την έχουμε επανειλημμένως αναλύσει σε επίπεδο πολιτικό και κοινωνικό. Πλέον όμως οι μάσκες πέφτουν και αποκαλύπτεται η αγωνιώδης προσπάθεια της περιβόητης Λέσχης να εξαφανίσει εκατομμύρια ανθρώπους από προσώπου Γης!

«Η πρόοδος και η ανάπτυξη της κοινωνίας είναι ευθέως ανάλογη με την πυκνότητα του πληθυσμού. Εάν υπάρχει πρόοδος στην τεχνολογική ανάπτυξη, θα είμαστε πολλοί περισσότεροι, θα υπάρξει περισσότερος πλούτος, περισσότεροι άνθρωποι και λιγότερο φαγητό για όλους. Και για να μπορεί να φάει ο David Rockefeller, ο οποίος αποτελεί την προσωποποίηση της εξουσίας, εμείς με κάποιο τρόπο θα έπρεπε να εξαφανιστούμε», δήλωσε ο συγγραφέας πολλών βιβλίων για τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ Ντανιέλ Εστούλιν το 2013!

«Και αυτό είναι ένα από τα κύρια θέματα για τα οποία μιλάνε γύρω από τον τομέα των προβλημάτων σίτισης. Δεν ψάχνουν για έναν τρόπο για να λύσουν το πρόβλημα, ακριβώς το αντίθετο: Είναι βέβαιο ότι σκοτώνουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους», τόνισε 6 χρόνια πριν με αφορμή την τότε συνεδρίαση της Λέσχης.

Και σήμερα έρχεται η επιβεβαίωση!

11.000 εμπειρογνώμονες προτείνουν την τελική λύση στην υπερθέρμανση του πλανήτη: Απλά να πεθάνουν δισεκατομμύρια άνθρωποι!

Πάνω από 40 χρόνια, οι επιστήμονες από 50 χώρες ασχολούνταν με μια μακρόχρονη διατριβή «παγκόσμιας ψύξης» που επρόκειτο να καλύψει τη γη με πάγο και υιοθέτησαν αυτό που στη συνέχεια ονομάστηκε το «πρόβλημα του κλίματος του CO2» που θα οδηγούσε σε θεωρίες για την υπερθέρμανση του πλανήτη , την άνοδο της παλίρροιας και την οικονομική καταστροφή.

"Τώρα, τέσσερις δεκαετίες αργότερα, μια μεγαλύτερη ομάδα επιστημόνων ακούει έναν άλλο, πολύ πιο επείγοντα συναγερμό", σύμφωνα με το Bloomberg.

Περισσότεροι από 11.000 εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο συσπειρώθηκαν για να ζητήσουν λύσεις στην «κλιματική έκτακτη ανάγκη», συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου του πληθυσμού - που «πρέπει να σταθεροποιηθεί - και, ιδανικά, να μειωθεί σταδιακά - μέσα σε ένα πλαίσιο που εξασφαλίζει την κοινωνική ακεραιότητα».

"Δηλώνουμε, με περισσότερους από 11.000 υπογράφοντες επιστήμονες από όλο τον κόσμο, με σαφήνεια και αναμφισβήτητα ότι ο πλανήτης Γη αντιμετωπίζει μια κλιματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης", προειδοποίησαν οι επιστήμονες στην έκδοση BioScience της Τρίτης, σε μια έκθεση που περιλαμβάνει πολλά τρομακτικά διαγράμματα.

Η λύση; Λιγότεροι άνθρωποι!

Όταν αναλυθούν διαδοχικά, τα διαγράμματα παρουσιάζουν μια καταστροφική τάση για την πλανητική υγεία. Από την κατανάλωση κρέατος, τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου και την απώλεια πάγου μέχρι την άνοδο της στάθμης της θάλασσας και των ακραίων καιρικών φαινομένων, παρουσιάζουν ένα ζοφερό πορτρέτο 40 χρόνων σπατάλης ευκαιριών.

Οι επιστήμονες ζητούν συγκεκριμένα από τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής να εφαρμόσουν ταχέως τη συστημική αλλαγή των ενεργειακών, τροφοδοτικών και οικονομικών πολιτικών. Πηγαίνουν όμως ένα ακόμη βήμα πιο μπροστά, στο πολιτικά γεμάτο έδαφος του ελέγχου του πληθυσμού. "Πρέπει να σταθεροποιηθεί - και, ιδανικά, να μειωθεί σταδιακά - μέσα σε ένα πλαίσιο που εξασφαλίζει την κοινωνική ακεραιότητα", γράφει το Bloomberg.

Τα σχέδια της παγκόσμιας ελίτ για μείωση του πληθυσμού του πλανήτη μας δεν είναι κανούρια, απλά μπήκαμε στην τελική ευθεία!!!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...