Αθλητισμός

Ένταση, επεισόδια και τραυματισμοί οπαδών στο Τρίκαλα – Αιγάλεω! - “Κυνηγητό” με τα ΜΑΤ - Βίντεο

Η 8η αγωνιστική της superleague, επιφύλασσε εντάσεις, επεισόδια και τραυματισμούς οπαδών στον αγώνα των Τρικάλων με το Αιγάλεω που διεξαγόταν στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων.

Με ένταση και επεισόδια ολοκληρώθηκε το ματς μεταξύ της τοπικής ομάδας των Τρικάλων και το Αιγάλεω για την 8η αγωνιστική της Football League, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 2-1. Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων επιτέθηκαν κατά των παικτών τους και στη συνέχεια κινήθηκαν εναντίον των οπαδών των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συμπλοκές με τους άνδρες των ΜΑΤ και τραυματισμός δύο οπαδών όπως αναφέρει το trikalavoice.gr.

Oπαδοί του Αιγάλεω επιτέθηκαν αρχικά σε παίκτες της ομάδας τους… και ένας εξ αυτών μάλιστα επιχείρησε να τους γρονθοκοπήσει. Συγκρατήθηκε από άντρες των ΜΑΤ, όπως φαίνεται στο video.

https://youtu.be/AraiBRpXsuU

Αμέσως μετά ωστόσο οι οπαδοί του Αιγάλεω κινήθηκαν εναντίον αυτών των οπαδών των γηπεδούχων αφού πήδηξαν πάνω από τα κιγκλιδώματα και βρέθηκαν στη “νεκρή ζώνη”. Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση από τους άντρες των ΜΑΤ και ακολούθησε κυνηγητό στις κερκίδες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο τουλάχιστον οπαδών της αθηναϊκής ομάδας αφού έπεσαν στις τσιμεντένιες εξέδρες στην προσπάθειά τους να απομακρυνθούν από την αστυνομία χωρίς ευτυχώς να χτυπήσουν σοβαρά.

https://youtu.be/sWU2yTjo5OQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ