Κοινωνία

Έγκλημα στα Μέγαρα: Ότι δεν θυμάται ισχυρίζεται ο δράστης στους αστυνομικούς

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία ο 51χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος των Φυλακών Κορυδαλλού και δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος που διέπραξε χθες αργά το απόγευμα στο σπίτι της οικογένειας του γιατρού στα Μέγαρα, στη συμβολή των οδών Μυκηνών και Μελετίου Λουκά.

Ο δράστης παραδόθηκε συνοδεία του δικηγόρου του μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στην Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Εκεί επικαλέστηκε ότι δεν θυμάται πώς εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα και ότι πάσχει από ψυχική νόσο, για την οποία λαμβάνει θεραπευτική αγωγή και για αυτό τον λόγο υπηρετούσε σε θέση γραφείου στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Το όπλο το έφερε παρανόμως και βεβαίως παρά την… έλλειψη μνήμης του, επέδειξε αρκετή διαύγεια ώστε και να εξαφανιστεί από το σημείο με το αυτοκίνητό του και να απορρίψει το όπλο που δεν υπέδειξε στους αστυνομικούς που βρίσκεται…

Ο δράστης είναι γαμπρός του θύματος και φέρεται να θεωρούσε υπεύθυνο το ζευγάρι για τον δικό του χωρισμό με την αδερφή του θύματος. Πήγε στο σπίτι τους και πυροβόλησε τέσσερις φορές στην κοιλιακή και βουβωνική χώρα τον 48χρονο γιατρό και μία φορά ψηλά στο πόδι την 46χρονη σύζυγό του προκαλώντας της διαμπερές τραύμα.

Στο σπίτι εκείνη την στιγμή βρισκόταν το μικρότερο από τα τρία παιδιά της οικογένειας που ευτυχώς τα άλλα δύο έλειπαν σε δραστηριότητες και το παιδάκι κρύφτηκε στο μπάνιο της οικίας.

Ο γιατρός κατέληξε στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ενώ η σύζυγός του πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο και μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος αμέσως μετά την πράξη του διέφυγε και στήθηκε αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό του, μέχρι που ο ίδιος παραδόθηκε στους αστυνομικούς, κατόπιν νομικών οδηγιών, συμβουλών και παροτρύνσεων που έλαβε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...