Αθλητισμός

“Άκυρο” της Λίβερπουλ σε πεντάστερο ξενοδοχείο και FIFA λόγω… ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Η Λίβερπουλ αρνήθηκε να μείνει στο πεντάστερο ξενοδοχείο που της πρότεινε η FIFA ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στο Κατάρ, καθώς για να οικοδομηθεί και να λειτουργήσει έχουν καταπατηθεί μία σειρά από ανθρώπινα δικαιώματα όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των "κόκκινων".

“Πόρτα” της Λίβερπουλ στη FIFA και στο υπερπολυτελές κατάλυμα “Marsa Malaz Kempinski” που προοριζόταν να φιλοξενήσει τους πρωταθλητές Ευρώπης κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που θα διεξαχθεί στο Κατάρ από τις 11 ως τις 21 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Athletic”, οι διοικούντες της Λίβερπουλ ελέγχουν πάντα το υπόβαθρο των καταλυμάτων που προορίζονται να φιλοξενήσουν την ομάδα. Έτσι διαπίστωσαν πως για να οικοδομηθεί και να συνεχίσει να λειτουργεί το εν λόγω ξενοδοχείο στην Ντόχα οι υπάλληλοι δούλευαν 12 ώρες σε θερμοκρασία 45 βαθμούς Κελσίου, με αμοιβή οκτώ λίρες την ημέρα.

Συνεπώς η Λίβερπουλ αρνήθηκε να μείνει εκεί και ενημέρωσε τους… εμβρόντητους διοργανωτές και τη FIFA πως ψάχνει για εναλλακτική λύση.

Το ξενοδοχείο που απέρριψε η Λίβερπουλ

https://youtu.be/wiW3JYVIRbc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ