Κοινωνία

Πάτωσε η νέα εκπομπή της Όλγας Τρέμη στην ΕΡΤ - Μόλις 2% τηλεθέαση στην πρεμιέρα

Ιδιαίτερα χαμηλές πτήσεις κατέγραψε η πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Όλγας Τρέμη στην ΕΡΤ, με πρώτο καλεσμένο τον Γιάννη Στουρνάρα.

Εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε η Όλγα Τρέμη, στην πρεμιέρα της εκπομπής «10» στην ΕΡΤ. Η «σιδηρά κυρία» της ενημέρωσης, είχε καλεσμένο τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα. Μαζί της, στο πάνελ, είναι ο Αντώνης Δελλατόλας και Ηλίας Κανέλλης.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τις μετρήσεις που δημοσιεύει το zappit.gr, η εκπομπή σημείωσε 1% στο δυναμικό κοινό και 2,2% στο γενικό σύνολο.

Στουρνάρας στην ΕΡΤ: «Δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis»
Ο Γιάννης Στουρνάρας επιχείρησε, μεταξύ άλλων, να αποσαφηνίσει τις σχέσεις με την προηγούμενη κυβέρνηση, ενώ επισήμανε πως τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά.

«Νομίζω ότι η προηγούμενη κυβέρνηση με θεώρησε πολιτικό αντίπαλο, χωρίς να έχω τέτοια πρόθεση. Δεν είχαμε τις σχέσεις που θα μπορούσαμε να έχουμε», ανέφερε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.
Αναφερόμενος στη θέση του, τόνισε, και εκείνος, όπως όλοι οι κεντρικοί τραπεζίτες «οφείλουν να μιλούν και να εξηγούν στον κόσμο».

«Δεν βλέπω σκάνδαλο Novartis», είπε επίσης, κάνοντας λόγο για «πολιτική σκευωρία».

https://youtu.be/scVldSj34x0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ