Ο πιο βαρύς άνθρωπος στον κόσμο έχασε 334 κιλά: Πλέον ζυγίζει 260 κιλά (βίντεο)

Δημοσίευση: 30 Νοεμβρίου 2019, 11:53 πμ

Ο Μεξικανός, Χουάν Πέντρο Φράνκο, δεν κατέχει πια τον τίτλο του βαρύτερου άντρα στον κόσμο, μιας και κατόρθωσε να χάσει περισσότερα από 334 κιλά και πλέον ζυγίζει περίπου 260 κιλά.


Μετά από αυτήν την πραγματικά δραστική αλλαγή, ο 35χρονος άντρα είναι σε θέση να κάνει απλά καθημερινά πράγματα όπως να κάνει ντουζ όρθιος, να πηγαίνει στην κουζίνα για ένα ποτήρι νερό ή να μπαίνει στο μπάνιο χωρίς βοήθεια, για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 20 χρόνια.

Gepostet von Citlaly Saldivar am Donnerstag, 28. November 2019

Στα 17 του, ο Χουάν είχε ένα ατύχημα που τον κράτησε καθηλωμένο στο κρεβάτι. Έτσι, πήρε περισσότερα από 300 κιλά κι αργότερα έγινε ο πιο παχύς άνθρωπος στον πλανήτη, ζυγίζοντας 595 κιλά.

Gepostet von Juan Pedro Franco am Montag, 25. November 2019

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή η δραστική αλλαγή στη ζωή του Χουάν έγινε εφικτή χάρη σε ιατρική βοήθεια και μια φανταστική προσπάθεια από τον 35χρονο άντρα.

Πρώτα, έκανε αυστηρή δίαιτα και στη συνέχεια υπεβλήθη σε γαστρεκτομή, για να μειώσει το μέγεθος του στομάχου του, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, Daily Mail.


Gepostet von Juan Pedro Franco am Sonntag, 24. November 2019

Το επόμενο βήμα είναι να αφαιρέσει το περισσεύον, πια, δέρμα, που υπερβαίνει σε βάρος τα 70 με 80 κιλά. Κι έτσι θα πλησιάσει το στόχο του να φτάσει το βάρος των 150 κιλών.

Gepostet von Juan Pedro Franco am Freitag, 15. November 2019

Ο νεαρός άντρας ελπίζει να ταξιδέψει και να γνωρίσει νέα μέρη και ανθρώπους για να τους πει την ιστορία του και να τους ενθαρρύνει να μην τα παρατήσουν και να πολεμήσουν για τους στόχους τους.