Κοινωνία

Έγκλημα στην Ιθάκη: Ο Βρετανός «είχε πάει να βοηθήσει μια καλή του φίλη»

Έγκλημα στην Ιθάκη: "Είχε ταξιδέψει στην Ιθάκη για να βοηθήσει μια καλή του φίλη που βρισκόταν σε δυσκολία" έλεγε συντετριμμένη στο BBC η οικογένεια του 40χρονου.

O Iain Armstrong από το Norfolk είναι ο 40χρονος Βρετανός που βρέθηκε πριν λίγες ημέρες νεκρός σε ξενοδοχείο της Ιθάκης. Ο Βρετανός ο οποίος φέρεται να πέθανε από χτυπήματα ενός 54χρονου επιχειρηματία λόγω αντιζηλίας είχε πάει στο νησί για να βοηθήσει μια καλή του φίλη, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκαν συγγενείς του στο BBC.

Το BBC με ρεπορτάζ του αποκάλυψε το όνομα και τη φωτογραφία του 40χρονου Βρετανού που δολοφονήθηκε στην Ιθάκη. Ο άνδρας είχε ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου από 54χρονο επιχειρηματία του νησιού. Ο 54χρονος πίστευε ότι ο Βρετανός έχει σχέση με τη σύζυγο του. Η πλευρά του επιχειρηματία, πάντως, αρνείται ότι οι γροθιές του 54χρονου ευθύνονται για το θάνατο του Βρετανού με το επιχείρημα ότι δίπλα του βρέθηκε ένα μπουκάλι κονιάκ.

Η οικογένεια του δήλωσε συντετριμμένη στο BBC και υποστήριξε ότι ο 40χρονος είχε ταξιδέψει στην Ιθάκη «για να βοηθήσει μια καλή του φίλη που βρισκόταν σε δυσκολία. Η καλοσύνη του οδήγησε στην επίθεση που του στέρησε τη ζωή».

Αστυνομικός δήλωσε στο BBC ότι ο 54χρονος είχε επισκεφτεί τον Armstrong στο ξενοδοχείο που έμενε στο Βαθύ μία ημέρα πριν ο 40χρονος βρεθεί νεκρός. Ο Armstrong είχε κάνει κράτηση για δύο βραδιές. Εργαζόταν στη Βρετανία σε μία εταιρεία software. Ο 54χρονος επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή–εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος βρισκόταν σε διάσταση με τη Νοτιοαφρικανή σύζυγο του και πίστευε ότι εκείνη είχε σχέση με τον Armstrong. Όταν ο Βρετανός απείλησε να πάρει και το 8χρονο παιδί τους μαζί με τη γυναίκα του στην Αγγλία, ο 54χρονος αντέδρασε. «Έχω μετανιώσει που δεν έκανα μεταβολή να φύγω από το ξενοδοχείο όταν αντίκρισα αυτό που αντίκρισα. Δε θέλω να πιστέψω πως ο θάνατός του μπορεί να επήλθε από τα δικά μου χτυπήματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που ένας άνθρωπος πέθανε, έστω κι αν αυτό δεν έγινε από τις δικές μου ενέργειες», έχει δηλώσει ο δράστης του ξυλοδαρμού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...