ΗΠΑ

Ted Bundy: Την δεκαετία του ’70, ήταν ο φόβος και ο τρόμος κάθε γυναίκας στην Αμερική - Έπαιρνε τα μέλη τους ως τρόπαια

Την δεκαετία του ’70, ο Ted Bundy ήταν ο φόβος και ο τρόμος κάθε γυναίκας στην Αμερική. Απαγωγέας, κατά συρροή δολοφόνος, βιαστής αλλά ακόμη και νεκρόφιλος, χαρακτηρίστηκε ως ένα σαδιστικό άτομο που λάμβανε ευχαρίστηση από τον ανθρώπινο πόνο. Σκότωνε τα θύματα του, τεμάχιζε ανθρώπινα μέλη κόβοντας τα με πριόνι και στη συνέχεια τα έπαιρνε σπίτι ως «τρόπαια».

Παραδέχτηκε από μόνος του στην αστυνομία ότι διενεργούσε με αυτά και σεξουαλικές πράξεις. Ομολόγησε επίσημα 36 φόνους, αλλά κατηγορείται για τον τετραπλάσιο αριθμό με θύματα τα οποία δεν βρέθηκαν ποτέ. Μία ενδότερη ματιά στη ζωή του, έδωσε το Netflix μέσα από το ντοκιμαντέρ Conversations With A Killer: The Ted Bundy Tapes.

Ομολόγησε επίσημα 36 φόνους, αλλά κατηγορείται για τον τετραπλάσιο αριθμό με θύματα τα οποία δεν βρέθηκαν ποτέ.

Μία ενδότερη ματιά στη ζωή του, έδωσε το Netflix μέσα από το ντοκιμαντέρ Conversations With A Killer: The Ted Bundy Tapes.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=24&v=n1UJgrNRcvI

Αυτή τη φορά ωστόσο, είναι η ώρα να μιλήσει κάποιος άλλος για εκείνον και μάλιστα μετά από τέσσερις ολόκληρες δεκαετίας. Η φιλενάδα του, Elizabeth Kloepfer, που χρησιμοποίησε το όνομα Elizabeth Kendall για να γράψει το A Phantom Prince: My Life with Ted Bundy, είχε αρχίσει να υποπτεύεται πως ο σύντροφος της ευθύνεται για τις εξαφανίσεις και τις δολοφονίες των γυναικών, όταν είδε σε μία εφημερίδα ένα σκίτσο που της θύμισε τον άντρα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την περίοδο που γνώρισε τον Bundy, ήταν 24 χρονών και μητέρα της δίχρονης Molly. Το Amazon Prime Video θα κυκλοφορήσει ένα δικό του ντοκιμαντέρ με τίτλο Ted Bundy: Falling for a Killer, όπου θα βασίζεται στις προσωπικές μαρτυρίες της Kloepfer, για την ζωή που έζησε μαζί με τον δολοφόνο, τις πρώτες υποψίες αλλά και όλα όσα συνέβησαν μέχρι την σύλληψή του. Δες και τις φωτογραφίες παρακάτω.

Το Amazon θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ σε 5 επεισόδια στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Είναι η πρώτη φορά που η Kloepfer θα μιλήσει στην κάμερα για εκείνες τις ημέρες, με μοναδικό σχόλιο μέχρι τώρα το βιβλίο της που κυκλοφόρησε το 1981.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ