Αθλητισμός

Socca World Cup: Διακοπή σε αγώνα στο Ρέθυμνο λόγω… Τουρκίας! - Εικόνες

Στο Socca World Cup στο Ρέθυμνο, ο αγώνας μεταξύ Βραζιλίας – Τουρκίας διακόπηκε στο 9ο λεπτό, όταν στην κερκίδα έστησαν πανό κατά του πολέμου στη Συρία και της τουρκικής εισβολής!

Παγκόσμιο θέμα συζήτησης είναι η εισβολή της Τουρκίας στη Βόρεια Συρία και ο πόλεμος που μαίνεται στην περιοχή. Οι ποδοσφαιρικές προεκτάσεις, όπως φαίνεται, δεν περιορίζονται μόνο στην Εθνική Τουρκίας και στους στρατιωτικούς χαιρετισμούς των παικτών της, ούτε στα όσα έκαναν οι οπαδοί της στο Παρίσι στον αγώνα της Δευτέρας με τη Γαλλία. Στο Ρέθυμνο διεξάγεται το παγκόσμιο κύπελλο του mini football, το Socca World Cup, όπου συμμετέχει και η Τουρκία και δεν άργησαν κι εκεί να έρθουν οι πρώτες αντιδράσεις!

Στον αγώνα της Τρίτης ανάμεσα στη Βραζιλία και την Τουρκία, Έλληνες ανέβασαν πανό που έγραφε «Against Turkish Fascism», ενώ φώναζαν συνθήματα υπέρ των Κούρδων και κατά του Ερντογάν. Αυτό συνέβη στο 9’ του αγώνα, με τους Τούρκους ποδοσφαιριστές να απειλούν με αποχώρηση από το γήπεδο, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή σύμφωνα με το onsports.Χρειάστηκαν, πάντως, αρκετές εκκλήσεις από τα μεγάφωνα και περίπου 10 λεπτά για να απομακρυνθεί το πανό αλλά και να σταματήσουν τα συνθήματα. Εν τέλει, οι φίλαθλοι αποχώρησαν τελείωσαν με το παιχνίδι να συνεχίζεται. Για την ιστορία, η Βραζιλία επικράτησε 1-0 με γκολ που πέτυχε λίγο μετά την επανέναρξη του αγώνα…

[gallery columns="1" size="full" ids="6847337,6847338,6847339,6847340"]

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ