Ρωσία

S-400: Εντυπωσιακά πλάνα που δείχνουν τα ρωσικά συστήματα σε δράση (βίντεο)


Αντιπυραυλική δύναμη της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας χρησιμοποίησε τα συστήματα S-400 Triumph για να καταρρίψει «εχθρικούς» στόχους κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης στη Ρωσία.

Οι στόχοι ήταν βλήματα τύπου «Boar» , » Bekas» και «Armavir» . Οι S-400 κατάφεραν να εξουδετερώσουν την «απειλή» και να αποδείξουν για ακόμη μία φορά τη δύναμη τους. Η συνεχής επίδειξη των δυνατοτήτων του ρωσικού πυραυλικού συστήματος έχει αποδέκτες όχι μόνο μελλοντικούς αγοραστές, αλλά και την Αμερική, καθώς η κόντρα Patriot – S-400 καλά κρατεί.

Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα από την άσκηση:

Η «ασπίδα» της Ρωσίας
Οι S-400 είναι ένα αντιαεροπορικό πυραυλικό συγκρότημα εδάφους – αέρους και θεωρείται ένα από τα πιο ανεπτυγμένα ρωσικά όπλα. Πρόκειται στην ουσία, για μια αναβαθμισμένη έκδοση των S-300, δηλαδή της Σοβιετικής «απάντησης» στους αμερικανικούς πυραύλους Patriot κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Αυτό που διαφοροποιεί τους S-400 από τα παλαιότερα μοντέλα είναι ότι το σύστημα μπορεί να καταρρίψει πάνω από έναν στόχους, σε απόσταση 250 χλμ και σε ύψος έως και 82.000 ποδιών.

Το ρωσικό αντιπυραυλικό σύστημα έχει σχεδιαστεί με στόχο να λειτουργεί ως «ραχοκοκαλιά» ενός αντιαεροπορικού δικτύου, το οποίο πλαισιώνεται και από διάφορα άλλα περιφερειακά αμυντικά συστήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από: BM

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ