Κόσμος

HΠΑ: Γυμναστής σταματά έναν ψυχικά ασταθή μαθητή πριν αυτοκτονήσει (βίντεο)

Ο νεαρός άντρας βάδιζε στο διάδρομο του σχολείου κρατώντας μια καραμπίνα στα χέρια. Μέσα στην κάνη υπήρχε μια σφαίρα. «Το τελευταίο κόκκινο χάπι 17-5-19, μόνο για μένα».

Ο μαθητής λυκείου Άνγκελ Γκρανάντος Ντίαζ φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας του σχολείου στο Πόρτλαντ του Όρεγκον στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής να προσπαθεί να μπει σε τάξη του Γυμνασίου Παρκρόουζ, αλλά ο προπονητής και πρώην αστέρας του Αμερικανικού Ποδοσφαίρου, Κίνον Λόουβ, κατορθώνει να τον εμποδίσει και να τον αφοπλίσει.

Απλά, αγκάλιασε τον μαθητή, που σύμφωνα με τον εισαγγελέα της κομητείας του Μαλτνόμαχ υποφέρει από θέματα ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με το δικηγόρο, του μαθητή, ο Ντίαζ στις 17 Μαΐου του 2019 πήγε στο σχολείο του για να αυτοκτονήσει και η καραμπίνα του περιείχε μόνο μία σφαίρα, που μάλιστα έγραφε επάνω της «Το τελευταίο κόκκινο χάπι 17-5-19, μόνο για μένα», ως μια αναφορά στην κινηματογραφική ταινία Matrix και στο διάλογο μεταξύ του πρωταγωνιστή, Κιάνου Ριβς (Νίο) και του Λόρενς Φίσμπερν (Μόρφεους).

https://www.youtube.com/watch?v=M7W2I9FGF9U

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ