Κόσμος

Όχι των Εργατικών στη συμφωνία για το BREXIT προανήγγειλε ο Τζέρεμι Κόρμπιν -Είναι η χειρότερη συμφωνία που έχει έρθει στο Κοινοβούλιο

Σφοδρή επίθεση στον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής των Κοινοτήτων ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν, κατά την έκτακτη συνεδρίαση της Ολομέλειας για την έγκριση ή όχι των ορών της προτεινόμενης συμφωνίας για το Brexit.

Ο λαός πρέπει να έχει τον τελευταίο λόγο για το Brexit, τόνισε προσθέτοντας πως οι βουλευτές του κόμματός του δεν θα υποστηρίξουν τη συμφωνία αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην οποία κατέληξε με τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον. «Το να ψηφίσουμε υπέρ μιας συμφωνίας σήμερα δεν θα δώσει τέλος στο Brexit. Δεν θα φέρει σιγουριά και ο λαός πρέπει να έχει τον τελευταίο λόγο», είπε ο Κόρμπιν στο Κοινοβούλιο.

«Κατανοώ πλήρως την απογοήτευση και την κόπωση σε όλη τη χώρα και σε αυτό το Σώμα. Αλλά απλώς δεν μπορούμε να ψηφίσουμε υπέρ μιας συμφωνίας που είναι ακόμη χειρότερη από εκείνην που το Σώμα αυτό απέρριψε τρεις φορές», είπε ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές