Εσωτερική Ασφάλεια

Ωμή ρατσιστική βία κατά Ελλήνων: Αλλοδαπός προσπάθησε να βιάσει 20χρονη μέσα στο σπίτι της στη Λέσβο! - Νέο «ντου» από «εισβολείς» στον Έβρο


Σοκ έχει προκαλέσει στη Μυτιλήνη η καταγγελία μιας 20χρονης κοπέλας για απόπειρα βιασμού από νεαρό αλλοδαπό, ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία, μπήκε από το παράθυρο στο δωμάτιό της και της επιτέθηκε προσπαθώντας να της βγάλει τα ρούχα και να τη βιάσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία η 20χρονη άρχισε να φωνάζει δυνατά και να καλεί σε βοήθεια, ενώ ο επίδοξος βιαστής επέμενε.

Από τις φωνές ξύπνησε ο αδερφός της ο οποίος μπήκε στο δωμάτιο με τον νεαρό αλλοδαπό να προσπαθεί να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη μέσα στο σπίτι με τον αδελφό της 20χρονης να καταφέρει και κάποια χτυπήματα στον επίδοξο βιαστή της.

Τελικά ο επίδοξος βιαστής κατάφερε να διαφύγει από το παράθυρο από το οποίο μπήκε πηδώντας στον δρόμο από ύψος περίπου πέντε μέτρων.

Εν τω μεταξύ στο σπίτι της άτυχης κοπέλας επέστρεψε και η μητέρα της, η οποία κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός, αναφέρει το lesvosnews.gr.

Η ασφάλεια Μυτιλήνης έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον επίδοξο βιαστή ενώ έχει στα χέρια της και βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από διπλανό σπίτι το οποίο έχει καταγράψει τις κινήσεις του αλλοδαπού έξω από το σπίτι της 20χρονης κοπέλας.

ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! 

Ντου στον Έβρο κάνουν καθημερινά από στεριά και θάλασσα οι λαθρομετανάστες, αφού δεκάδες είτε συλλαμβάνονται μαζί με τους διακινητές τους, είτε επιδιώκουν να βρεθούν στα χέρια Λιμενικού και αστυνομίας, ώστε να καταγραφούν.

Χθες τις πρωινές ώρες, στον εντοπισμό και τη διάσωση εικοσιοκτώ (28) αλλοδαπών προέβη πλωτό σκάφος δύναμης FRONTEX, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης ”ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2019”.

Συγκεκριμένα, το ανωτέρω πλωτό εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή δυτικά του λιμένα Αλεξανδρούπολης, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το πλήρωμα ανωτέρω σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των εν λόγω αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Αλεξανδρούπολης.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, αναφέρει το evrosnews.gr

Στην περιοχή της Ιτέας Φερών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν δεκάδες λαθρομετανάστες που πέρασαν τον ποταμό Έβρο και φυσικά θα οδηγηθούν στο ΚΥΤ Φυλακίου για καταγραφή.

Επίσης, στην Εθνική Οδό Φερών – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, συνελήφθη ο 22χρονος, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα δώδεκα (12) λαθρομετανάστες.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ

Αφρικανοί, οι οποίοι δεν είναι σε εμπόλεμη ζώνη, αλλά ήρθα να περάσουν απλά καλά στην Ελλάδα, πανηγυρίζουν μάλλον για την μεταφορά τους σε ξενοδοχεία της ενδοχώρας!

Δείτε βίντεο
https://twitter.com/stavroforos_/status/1184978941481762816?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ