Κόσμος

Χονγκ Κονγκ: Διαδηλωτές ζήτησαν συγνώμη αφού βανδάλισαν λάθος τράπεζα!

Για μια ακόμη ημέρα, την Κυριακή, διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους του Χονγκ Κονγκ αψηφώντας την απαγόρευση της χρήσης μάσκας και χωρίς την έγκριση της αστυνομίας.

Οι διαδηλωτές κατέστρεψαν, ρίχνοντας βόμβες μολότοφ, καταστήματα και σταθμούς του μετρό. Στόχο, ακόμη, αποτέλεσαν κινεζικές τράπεζες.

Ωστόσο, η σωστή αναγνώριση των στόχων αποδείχτηκε κάπως δύσκολη υπόθεση.

Κι αυτό, διότι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν την κατεστραμμένη πρόσοψη ενός υποκαταστήματος της Τράπεζας της Ανατολικής Ασίας (BEA). Η BEA όμως αποτελεί ανεξάρτητη τράπεζα που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ, γεγονός που οι διαδηλωτές αντιλήφθηκαν μόνο αφού προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές.

Ουπς, λάθος

Μετά τη συνειδητοποίηση του… λάθους τους, οι διαδηλωτές επέστρεψαν στον «τόπο του εγκλήματος» γράφοντας με σπρέι: «λυπούμαστε, λάθος τράπεζα».

https://twitter.com/globaltimesnews/status/1185846045319684096

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...