Κόσμος

Φυλάκιση 18 μηνών για ανεύθυνη μάνα: Έτρεχε με 230χλμ με το παιδί της ελεύθερο στο πίσω κάθισμα!

Οργή προκαλεί η υπόθεση μιας 28χρονης Margarita Tomovska η οποία συνελήφθη και καταδικάστηκε όχι μόνο επειδή έτρεχε με 230 χλμ την ώρα αλλά ταυτόχρονα προσπάθησε να διαφύγει από τα περιπολικά που την καταδίωκαν επί 10 ολόκληρα χιλιόμετρα, την ώρα που στο πίσω κάθισμα είχε ελεύθερη, χωρίς καν το ειδικό παιδικό κάθισμα την κορούλα της.

Η ανεύθυνη -επιεικώς- μάνα συνελήφθη τελικά και οδηγήθηκε στο εδώλιο. Ο δικαστής την καταδίκασε σε φυλάκιση 18 μηνών, εκ των οποίων θα πρέπει να εκτίσει τους 9 προτού αποκτήσει το δικαίωμα να αιτηθεί αναστολή της υπόλοιπης ποινής.

Τα περιπολικά που την ακολουθούσαν κατέγραψαν ταχύτητα έως και 230 χιλιόμετρα την ώρα.

Ο δικηγόρος της κατ' ευφημισμόν μαμάς δήλωσε πως η πελάτισσά του ήταν «στρεσαρισμένη» όταν αποφάσισε να μη σταματήσει στο σήμα της τροχαίας και να επιταχύνει για να αποφύγει τον έλεγχο.

Σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη της υπόθεσης έπαιξε και η αναφορά της αστυνομίας πως η Tomovska δεν έχει δείξει σημάδια μεταμέλειας για την πράξη της.

Γνωστή περίπτωση

Τα παραπάνω φαίνονται λογική εξέλιξη αν αναλογιστεί κανείς την περίπτωση της Tomovska. Η 28χρονη έγινε γνωστή πριν από μερικούς μήνες όταν προσπάθησε να συγκεντρώσει χρήματα μέσω fund raise με το επιχείρημα ότι τα χρειαζόταν για να... συνεχίσει την πολυτελή ζωή της.
Η αγάπη της για τα γρήγορα αυτοκίνητα της έδωσε το προσωνύμιο «Mercedes mom».

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε ντυμένη στην τρίχα με φόρεμα αξίας 15,00 δολαρίων χρώματος λευκού, λέγοντας πως το επέλεξε γιατί συμβολίζει την αθωότητά της...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ