Κόσμος

Τρομοκράτης της ΜΙΤ σκοτώθηκε στο Μένμπιτς

Μέλος κυττάρου της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών έχασε τη ζωή του στο Μένμπιτς.

Αντιτρομοκρατικές Μονάδες του Στρατιωτικού Συμβουλίου του Μένμπιτς, εξουδετέρωσε μέλος μιας μικρής ομάδας που υπάγεται στην τουρκική υπηρεσία Πληροφοριών και ετοιμαζόταν να κάνει επίθεση.

Η ανακοίνωση του Στρατιωτικού Συμβουλίου του Μένμπιτς, έχει ως εξής :

¨ Οι Αντιτρομοκρατικές Μονάδες του Στρατιωτικού Συμβουλίου του Μένμπιτς, κατά τις συνεχιζόμενες περιπολίες τους στο κέντρο της πόλης, εντόπισαν έναν ύποπτο οδηγό μηχανής. Αφού τον παρακολούθησαν επί μακρόν, εντόπισαν πως πρόκειται για μέλος μιας τρομοκρατικής ομάδας η οποία ετοιμαζόταν να οργανώσει επίθεση στο κέντρο της πόλης. Τον κάλεσαν να παραδοθεί, αλλά ο τρομοκράτης προσπάθησε να φύγει με την μοτοσικλέτα από την περιοχή. Οι αντιτρομοκρατικές μονάδες μη θέλοντας να βρεθούν αντιμέτωπες με μία ανεπιθύμητη κατάσταση στο κέντρο της πόλης, εξουδετέρωσαν αυτό τον τρομοκράτη επί της οδού Μενμπιτς-Εγουν Ελ-Νταντατ.
Από έρευνα που έγινε στη μηχανή του εντοπίστηκε ότι ήταν γεμάτη με εκρηκτικά υλικά και ετοιμαζόταν για να κάνει την επίθεση.

Στα πλαίσια της έρευνας που έγινε για τα στοιχεία ταυτότητας του τρομοκράτη εντοπίστηκε πως είχε σταλθεί από την ΜΙΤ για να κάνει βομβιστικές επιθέσεις στην περιοχή.

 

πηγή: tourkikanea.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...