Αθλητισμός

Τρομερός ο Πετρούνιας στον τελικό του Παγκοσμίου - Η μεγάλη του επιστροφή!- Βίντεο


Μία δυναμική επιστροφή μας επιφύλασσε ο Λευτέρης Πετρούνιας στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Γυμναστικής.

Ο «άρχοντας των κρίκων» πέρασε στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Στουτγκάρδης κι έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του 2020.

 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυμναστικής στη Στουτγκάρδη προκρίθηκε στον τελικό των κρίκων και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης επανεμφανίστηκε μετά από 11 μήνες, έχοντας χειρουργηθεί στον αριστερό ώμο, αλλά έδειξε τη μεγάλη του αξία.

Παρότι δεν είχε ρυθμό, εκτέλεσε άψογα το πρόγραμμα του για να προκριθεί στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου (12/10) στους κρίκους.

Ο Πετρούνιας συγκέντρωσε 14,700 βαθμούς, όντας 3ος πίσω από τον Τούρκο Ιμπραΐμ Τσολάκ (14,858 β.) και τον Γάλλο Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ (14,700 β., υπερισχύοντας στην ισοβαθμία με τον Πετρούνια λόγω υψηλότερου βαθμού εκτέλεσης).

Παράλληλα, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νίκος Ηλιόπουλος στο σύνθετο ατομικό και παρότι δεν μπόρεσε να πλησιάσει τους 80 βαθμούς που θα του έδιναν την πρόκριση, θα περιμένει την ολοκλήρωση του προκριματικού.

 

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FHellenicGymnasticsFederation%2Fvideos%2F1330486440464228%2F&show_text=0&width=560

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ