ΗΠΑ

Τραμπ: Θα τα πάμε καλά με την Ρωσία γιατί «έχουν μυαλό»

Νωρίτερα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι η Μόσχα καλωσορίζει την επιθυμία του Αμερικανού προέδρου για την αποκατάσταση των διμερών σχέσεων.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα διαμορφώσουν μία φιλική σχέση με την Ρωσία, δήλωσε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη.

«Θα ήταν υπέροχο να τα πάμε καλά με την Ρωσία και θα τα πάμε καλά με την Ρωσία επειδή είναι έξυπνη, αλλά κανείς δεν ήταν σκληρότερος με την Ρωσία από ότι ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος στις δηλώσεις του.

Οι σχέσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας βρίσκονται όπως σημειώνουν αξιωματούχοι και από τα δύο κράτη στο χαμηλότερο σημείο τους ύστερα από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου.

Υπενθυμίζουμε πως η Ουάσινγκτον έχει εισαγάγει μία σειρά κυρώσεων κατά της Μόσχας, καλώντας μάλιστα την Ρωσία έναν από τους αντιπάλους των Ηνωμένων Πολιτειών. Απολύτως αναμενόμενα, η αμερικανική θέση έχει συναντήσει την αυστηρή κριτική της Μόσχας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...