Υγεία

Το τσιπάκι είναι εδώ! Συγκέντρωση βιομετρικών στοιχείων όλων μας - Πρόσφυγες και άστεγοι οι πρώτοι που θα "εμβολιαστούν"

Όλα συμβαίνουν, όπως προβλέψαμε. Το Big Pharma συνεργάζεται επισήμως με την τεχνολογική βιομηχανία για να συνδυάσει την "ανοσοποίηση" με την ψηφιακή βιομετρία, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι σύντομα θα υποχρεωθούν να λάβουν το μικροτσιπ, θα εντοπίζονται και τελικά θα ελέγχονται μέσω ενός παγκόσμιου πίνακα ταυτοποίησης.

Τι είναι όμως το Big Pharma; Κάποιοι μιλούν για θεωρίες συνωμοσίας, άλλοι δεν το δέχονται, αλλά και οι δύο πλευρές αναφέρονται στον ισχυρισμό ότι το ιατρικό σύστημα γενικότερα και οι φαρμακευτικές εταιρείες ειδικότερα, ιδιαίτερα οι μεγάλες, λειτουργούν με απειλητικούς σκοπούς και με το δημόσιο συμφέρον.

Ο όρος Big Pharma χρησιμοποιείται για να αναφέρεται συλλογικά στην παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία. Ο όρος έχει έρθει να υποδηλώσει μια δαιμονοποιημένη μορφή της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Όσοι υποστηρίζουν την προαναφερθείσα θεωρία χρησιμοποιούν τον όρο Big Pharma ως "στενογραφία για μια αφηρημένη οντότητα που αποτελείται από εταιρείες, ρυθμιστές, ΜΚΟ, πολιτικούς και συχνά γιατρούς, όλοι με ένα κομμάτι στη συνταγογραφούμενη φαρμακευτική πίτα των τρισεκατομμυρίων δολαρίων"

Όσον αφορά το τσιπάκι που προαναφέραμε, η συμμαχία ID2020, όπως αποκαλείται, είναι ένα πρόγραμμα ψηφιακής ταυτότητας που στοχεύει να «εκμεταλλευτεί την ανοσοποίηση» ως μέσο εισαγωγής μικροσκοπικών μικροτσίπ στα σώματα των ανθρώπων. Σε συνεργασία με την Παγκόσμια Συμμαχία για τα εμβόλια και τις ανοσοποιήσεις, γνωστή και ως GAVI, την κυβέρνηση του Μπαγκλαντές και διάφορους άλλους «εταίρους στην κυβέρνηση, στον ακαδημαϊκό κόσμο και στην ανθρωπιστική βοήθεια», η Συμμαχία ID2020 ελπίζει να προωθήσει αυτό το σύμβολο του θηρίου για να κρατάει φακελωμένο κάθε άνθρωπο που ζει στη Γη.

Παρόμοια με τη σήμανση των βοοειδών στα αυτιά, αυτή η παγκοσμιοποιημένη συμμαχία θέλει όλους τους ανθρώπους να «εμβολιαστούν» με ψηφιακές μάρκες παρακολούθησης που θα δημιουργήσουν ένα απρόσκοπτο σύστημα παρακολούθησης για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη για την εύκολη διαχείριση των πληθυσμών του κόσμου.

"Εφαρμόζουμε μια μελλοντική προσέγγιση της ψηφιακής ταυτότητας που δίνει στα άτομα τη δυνατότητα να ελέγχουν τις προσωπικές τους πληροφορίες, ενώ παράλληλα δημιουργούν υπάρχοντα συστήματα και προγράμματα", λέει ο Anir Chowdhury, σύμβουλος πολιτικής στο a2i, το πρόγραμμα "Πρόσβαση στην Πληροφορία" της κυβέρνησης του Μπαγκλαντές . "

"Η κυβέρνηση του Μπαγκλαντές αναγνωρίζει ότι ο σχεδιασμός συστημάτων ψηφιακής ταυτότητας έχει εκτεταμένες συνέπειες για την πρόσβαση των ατόμων στις υπηρεσίες και τα μέσα διαβίωσης και είμαστε πρόθυμοι να πρωτοπορήσουμε αυτή την προσέγγιση", προσθέτει.

Οι μικροεπεξεργαστές ID2020 "εμβολιάζονται" επίσης στο σώμα των άστεγων ανθρώπων στο Ώστιν του Τέξας

Ενώ οι βάσεις δοκιμών του προγράμματος ID2020 είναι κατά κύριο λόγο στον Τρίτο Κόσμο, η ομάδα αναφέρει ότι τώρα εργάζεται επίσης με τις αρχές στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ξεκινήσει την μικροπαρασιτική διαδικασία μέσω εμβολιασμού.

Στο Ώστιν του Τέξας, για παράδειγμα, ο άστεγος πληθυσμός γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης σαν άλλο ινδικό χοιρίδιο για το πρόγραμμα εμβολιασμού μικροκυττάρων ID2020, το οποίο πρόγραμμα ισχυρίζεται η ομάδα ότι θα βοηθήσει να «εξουσιοδοτήσει» τους υποτιθέμενους άστεγους να τους δώσουν «έλεγχο» πάνω στα προσωπικά τους δεδομένα ταυτότητας .

"Η πόλη του Ώστιν, το ID2020 και πολλοί άλλοι συνεργάτες δουλεύουν μαζί με τους άστεγους και τους φορείς παροχής υπηρεσιών που συνεργάζονται μαζί τους για να αναπτύξουν μια πλατφόρμα ψηφιακής ταυτότητας που αποκαλείται MyPass, για να ενισχύσουν τους άστεγους με δικά τους δεδομένα ταυτότητας", γράφει ο Chris Burt για το BiometricUpdate.com.

Το ID2020 θα προχωρήσει επίσης στους πρόσφυγες με τους εμβολιασμούς με μικροτσίπ μέσω δύο αρχικών πιλοτικών προγραμμάτων που είναι γνωστά ως iRespond και Everest. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το iRespond έχει «βελτιώσει τη συνέχεια της περίθαλψης» για περισσότερους από 3.000 πρόσφυγες που λαμβάνουν φαρμακευτικές θεραπείες για χρόνιες ασθένειες. Από την άλλη πλευρά, το Everest "βοήθησε στην παροχή πρόσβασης σε κρίσιμες ενεργειακές επιδοτήσεις και σε μια σειρά πρόσθετων υπηρεσιών με ασφαλή και ψηφιακή ταυτότητα που βασίζεται στον χρήστη χωρίς να βασίζεται σε ένα smartphone", γράφει ο Burt.

Όλα αυτά προωθούνται στο κοινό για μια ενδεχόμενη εντολή εμβολιασμών με μικροτσίπ, η οποία θα είναι απαραίτητη για κάθε άτομο προκειμένου να αγοράσει και να πουλήσει προϊόντα. Ο Chowdhury παραδέχτηκε ανοιχτά αυτό το γεγονός λέγοντας ότι τα συστήματα ψηφιακής ταυτότητας θα είναι απαραίτητα για την "πρόσβαση των ατόμων σε υπηρεσίες και μέσα διαβίωσης".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ