Κόσμος

Τοποθέτησαν αυτοκίνητο στην οροφή σταδίου (εικόνες-βίντεο)

Στην κορυφή του επιβλητικού σταδίου Nissan Stadium που βρίσκεται στο Τεννεσί των ΗΠΑ και αποτελεί την έδρα της ομάδας Titans του αμερικανικού football, τοποθετήθηκε το καινούργιο pick-up της ιαπωνικής μάρκας.

Πιο συγκεκριμένα, έβαλαν τρία φορτηγάκια στην οροφή, δύο στο νότιο άκρο και ένα στο TITAN Gate 4, το πιο φημισμένο σημείο του Nashville, συμπληρώνοντας με ιδανικό τρόπο την παρουσία των Nissan Armada, Pathfinder, Rogue, Murano, Altima και Sentra που έχουν τοποθετηθεί σε συγκεκριμένες πύλες, σε όλο το στάδιο.

Το Nissan Stadium, φιλοξενεί όλα τα εντός έδρας παιχνίδια ποδοσφαίρου των Tennessee Titans, τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια του Πανεπιστημίου του Tennessee, το Music City Bowl, διάφορες συναυλίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις, όπως το ετήσιο Φεστιβάλ Μουσικής CMA.

Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε πως, τα κύρια σήματα του σταδίου, ένα προς τα ανατολικά και ένα προς τα δυτικά, είναι από τα μεγαλύτερα στον κόσμο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές