Κοινωνία

Τι αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία για την αυτοκτονία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με το τέλος που έδωσε στη ζωή του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός φέρεται να έχει αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Τέλος στη ζωή του φέρεται να έβαλε αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο οποίος είχε χειριστεί την υπόθεση των δομημένων ομολόγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «efsyn.gr», ο δικαστικός λειτουργός αντιμετώπιζε, το τελευταίο διάστημα, σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μάλιστα, φέρεται να έχει αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός είχε καταστεί ευρέως γνωστός τα προηγούμενα χρόνια, χάρη στην ανάληψη της δικαστικής έρευνας για την υπόθεση των δομημένων ομολόγων.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε διαμέρισμα, στην περιοχή του Χαλανδρίου, το απόγευμα της Τρίτης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...