Κύπρος

Τις έφεραν στην Κύπρο για εικονικούς γάμους και τις εξέδιδαν

Στη σύλληψη 50χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη εικονικού γάμου, εμπορία ενήλικων προσώπων, απαγωγή και σεξουαλική εκμετάλλευση ενήλικων προσώπων.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από 20χρονη, άγνωστα πρόσωπα προσέγγισαν αυτή και μία 23χρονη και τις έπεισαν να έρθουν στην Κύπρο από χώρα του εξωτερικού, με σκοπό την τέλεση εικονικού γάμου με αλλοδαπούς, για το χρηματικό ποσό των 2,500 ευρώ.

Με την άφιξη τους στην Κύπρο, αρχές Αυγούστου, 2019, τις παρέλαβε ο 50χρονος, ενώ οι δύο γυναίκες μετά από μία βδομάδα ζήτησαν να φύγουν, από την οικία στην οποία βρίσκονταν. Ο 50χρονος αρνήθηκε να τις αφήσει, ενώ κρατούσε ο ίδιος τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ύποπτος τις μετέφερε στη συνέχεια σε άλλο χώρο, όπου εκεί υποχρέωνε την 23χρονη να έρχεται σε συνουσία με άλλα πρόσωπα έναντι αμοιβής, ενώ τον Σεπτέμβριο, τις υποχρέωσε με βία και απειλές, να τελέσουν εικονικούς γάμους και πήρε την αμοιβή ο ίδιος.

Ο 50χρονος συνελήφθη χθες βράδυ με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: philenews

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...