Αθλητισμός

Την παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη προκάλεσαν τα επεισόδια στου Ρέντη

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αμέσως μετά από τα πρωτοφανή επεισόδια, που συνέβησαν το απόγευμα στον αγώνα Ολυμπιακός – Μπάγερν για το Youth League της UEFA και τα οποία δυσφημούν την Ελλάδα διεθνώς, προχώρησε άμεσα σε:

– συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η βία στα γήπεδα έκανε εκ νέου την εμφάνισή της.

– επικοινωνία με στελέχη της UEFA, καθώς και με τον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, με τον οποίο προγραμματίστηκε συνάντηση αύριο, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στη 1 το μεσημέρι.

– συνεργασία με τον πρόεδρο της ΔΕΑΒ, κ Αχιλλέα Τσιχτή.

Τέλος, στο πλαίσιο της εφαρμογής του νόμου 4326/2015, εξετάζονται και τα δύο περιστατικά «φραστικής βίας», τα οποία σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...