Κόσμος

Συρία: Βίντεο-ντοκουμέντο από εκτελέσεις Κούρδων αμάχων - Προσοχή σκληρές εικόνες


Αποτροπιασμό προκαλούν οι ενέργειες των Τούρκων και των συμμάχων με ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη Βόρεια Συρία.

 

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου, φαίνονται αντάρτες-σύμμαχοι των τουρκικών δυνάμεων να σκοτώσουν εν ψυχρώ άμαχους Κούρδους. Οι άνδρες πριν τους σκοτώσουν φωνάζουν «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος», όπως ακριβώς δηλαδή κάνουν και οι μαχητές του ISIS. Οι χρήστες του διαδικτύου πιθανολογούν ότι το βίντεο είναι από τον αυτοκινητόδρομο M4 τον οποίο ελέγχουν πλέον οι τουρκικές δυνάμεις, σε βάθος 35 χιλιομέτρων στο έδαφος της Συρίας.

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο σημείο, στιγμές νωρίτερα είχε εκτελεστεί και η αρχηγός ενός Κουρδικού κόμματος, όταν μπλόκαραν το αυτοκίνητό της, έσυραν του επιβάτες έξω από αυτό και τους σκότωσαν.

Το βίντεο από την εν ψυχρώ εκτέλεση Κούρδων αμάχων
Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στο παρακάτω βίντεο, οι σύμμαχοι των τουρκικών δυνάμεων συνεχίζουν να πυροβολούν άμαχους, ενώ αυτοί είναι ήδη νεκροί.
https://twitter.com/mutludc/status/1183064167001088004?ref_src=twsrc%5Etfw

Τουλάχιστον 26 άμαχοι νεκροί
Τουλάχιστον 26 άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα στην βόρεια Συρία από τους βομβαρδισμούς και τα πυρά των τουρκικών δυνάμεων και των σύρων συμμάχων τους στην περιοχή, σύμφωνα με νέο απολογισμό του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Στην περιοχή Ρας αλ-Άιν της τουρκοσυριακής μεθορίου, τουλάχιστον δέκα πολίτες σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια επιδρομής της τουρκικής αεροπορίας, η οποία έπληξε φάλαγγα αμάχων και δημοσιογράφων, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...