Οικονομία

Συντάξεις και επιδόματα Νοεμβρίου: Από σήμερα οι πληρωμές του ΟΠΕΚΑ

Στις πληρωμές για τις συντάξεις και τα επιδόματα Νοεμβρίου θα προχωρήσει σήμερα, 25 Οκτωβρίου ο ΟΠΕΚΑ. Σήμερα καταβάλλονται, επίσης, διάφορα επιδόματα του Οκτωβρίου.

Σήμερα, Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, θα γίνουν οι πληρωμές για τις συντάξεις και τα επιδόματα Νοεμβρίου του ΟΠΕΚΑ, λόγω και της αργίας της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα προχωρήσει σήμερα σε σειρά πληρωμών, όπως έγινε γνωστό.

Αναλυτικά θα καταβληθούν:

Οι συντάξεις και τα επιδόματα ανασφάλιστων υπερηλίκων για τον Νοέμβριο.
Τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα του Οκτωβρίου.
Το επίδομα ενοικίου για τον Οκτώβριο σε όσους υπέβαλαν αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και η αίτηση εγκρίθηκε.
Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) για τους δικαιούχους που οι αιτήσεις τους εγκρίθηκαν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή για αιτήσεις διακαιούχων.
Τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών για τον Οκτώβριο που χορηγούσαν οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης έως και το 2018.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές