Κόσμος

Συγκλονιστικό: Νεκρή 6χρονη λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της αδερφής της από σπάνια ασθένεια (εικόνες)

Μόλις πέντε μέρες κατάφερε να μείνει μαζί με τη νεογέννητη αδερφή της.

Μία ιδιαιτέρως συγκινητική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνίστρια μία 6χρονη κοπέλα.

Το κορίτσι υπέφερε από σπάνια ασθένεια και άφησε την τελευταία της πνοή στο ίδιο νοσοκομείο, όπου πριν από πέντε μέρες είχε έρθει στην ζωή η αδερφή της.

Μάλιστα, η οικογένεια παρέμεινε για πέντε ακόμα μέρες μετά την απώλεια του κοριτσιού στο ίδιο νοσοκομείο, σε ειδικό δωμάτιο, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η οικογένεια, αλλά και για να δημιουργηθούν αναμνήσεις για το μέλλον.

Η 6χρονη Ντάρσι από το Μάλτον άφησε την τελευταία της πνοή από μία σπάνια ασθένεια, το σύνδρομο Vacterl, το οποίο προκαλεί προβλήματα σε πολλά μέλη του ανθρώπινου σώματος. Σύμφωνα με τους γιατρούς η μικρή θα μπορούσε να φτάσει μέχρι την εφηβεία, ωστόσο, τον περασμένο Ιανουάριο πέθανε από ανακοπή καρδιάς, έπειτα από λοίμωξη

Οι γονείς της Κρίστιαν Ντ’ Ροσάριο και Έμιλι Νίξον αποφάσισαν να μείνουν πέντε μέρες με το άψυχο σώμα της μικρής, θέλοντας να αναπτύξουν μεγαλύτερους δεσμούς με τη νεογέννητη κόρη τους, να φτιάξουν αναμνήσεις για το μέλλον, ενώ ετοίμασαν χειροτεχνίες ως αναμνηστικό.

«Η Ντάρσι ήταν προστατευτική με την μικρή Μπεατρίς και ήθελε να είναι η μοναδική που θα την φροντίζει», ήταν τα λόγια του πατέρα της, περιγράφοντας την μοναδική μέρα που βρέθηκαν μαζί τα δύο κορίτσια στο σπίτι της οικογένειας.
Glen Minikin

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ