Κόσμος

Στο νοσοκομείο ο Γερμανός υπουργού Οικονομίας Αλτμάιερ μετά από πτώση από τη σκηνή σε ομιλία του (βίντεο)

Ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Πέτερ Αλτμάιερ, έπεσε από τη σκηνή μετά την ολοκλήρωση ομιλίας του στο Ντόρτμουντ και τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο Αλτμάιερ, σκόνταψε κατά την αποχώρησή του από τη σκηνή και έπεσε από τη σκάλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Παριστάμενοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ενώ κάποιοι σήκωσαν ένα ύφασμα γύρω του για να τον καλύψουν, όπως φαίνεται και στις εικόνες που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.

https://youtu.be/K1i_LegHBJo

Ο Αλτμάιερ διακομίστηκε στη συνέχεια με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο διατηρώντας σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων τις αισθήσεις του, αφού ευχαρίστησε τους γιατρούς για τις φροντίδες τους.


Ο Γερμανός Υπ Οικ, Πέτερ Αλτμάιερ, λίγο πριν το ατύχημά του στην εκδήλωση στο Ντόρτμουντ

Νωρίτερα ο Αλτμάιερ είχε παρουσιάσει στη διάρκεια της ομιλίας του σχέδια για ένα ευρωπαϊκό δίκτυο Cloud υπό τον τίτλο “Gaia X” που θα προσφέρει σε συνεργασία με εταίρους από τη Γερμανία και την Ευρώπη μια ασφαλή και αξιόπιστη ψηφιακή υποδομή. Στην εκδήλωση επρόκειτο να λάβει μέρος και η Άνγκελα Μέρκελ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...