Καιρός

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Άνδρος και η Σύρος – Χείμαρροι οι δρόμοι (βίντεο)

Δεκάδες ήταν οι κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική, χθες (07/10) το βράδυ, καθώς η κακοκαιρία «χτύπησε» για τα καλά την Άνδρο, προκαλώντας πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο του νησιού.

Πολλές ήταν οι πλημμύρες σε διάφορα σημεία του νησιού ενώ μάλιστα, χρειάστηκε να κάνει πολλές επεμβάσεις, αφού υπήρξαν και οδηγοί, οι οποίοι λόγω της καταρρακτώδους βροχής εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους.

Εκκλήσεις για απεγκλωβισμούς στην Άνδρο

Συγκεκριμένα, υπήρξαν δύο περιστατικά, όπου οι οδηγοί, κάλεσαν τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς λόγω της δυνατής βροχής και της ορμητικότητας του νερού, δεν μπορούσαν να εξέλθουν των οχημάτων τους, με αποτέλεσμα να βρεθούν εγκλωβισμένοι.

Τρία οχήματα συνολικά παρασύρθηκαν από τα νερά.

https://www.facebook.com/100031643197709/videos/158326525232120/

Απαγόρευση της κυκλοφορίας λόγω κατολισθήσεων σε περιοχές της Άνδρου

Όπως αναφέρει το cyclades24, σημειώθηκαν κατολισθήσεις στις περιοχές Αποικία και Στενιές ενώ πολλά ήταν και τα βράχια που έπεσαν σε πολλά σημεία του επαρχιακού δρόμου Απροβάτου – Παλαιόπολης.

Την ίδια στιγμή από τα ρέματα είχαν δημιουργηθεί χείμαρροι και λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, απαγορεύθηκε η κυκλοφορία στον κεντρικό δρόμο από Σταυροπέδα για Γαύριο και από Αποίκια για Βουρκωτή μέχρι νεοτέρας.

https://youtu.be/nWYGnuOVwmI

«Πνίγηκε» η Σύρος

Πολλά ήταν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι κάτοικοι στο νησί της Σύρου λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων, που σημειώθηκαν χθες βράδυ.

Γύρω στα μεσάνυχτα, ξεκίνησε μία πολύ έντονη καταιγίδα, η οποία στην συνέχεια έφερε πλημμύρες σε κεντρικά σημεία της Ερμούπολης.

https://www.facebook.com/Meteorologika.Nea/videos/461029594513287/

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...