Κόσμος

Σοκαριστικό τροχαίο! Γλίτωσε από από καθαρή τύχη μόνο με γρατζουνιές- Εικόνες

Άγιο είχε ένας οδηγός στις ΗΠΑ, όταν κατάφερε να βγεί μόνο με γρατζουνιές από ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα.

Ένα σοκαριστικό ατύχημα συνέβη την Παρασκευή στην περιοχή Cohutta της πολιτείας Georgia των ΗΠΑ όταν ένα Nissan XTerra συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα το φορτίο από κορμούς δέντρων να το διαπεράσει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πυροσβεστικού σώματος Whitfield County Fire, ο οδηγός του SUV όχι μόνο επέζησε αλλά είχε και ελαφρά τραύματα, κάτι που φαντάζει απίθανο κοιτάζοντας τις φωτογραφίες. Οι κορμοί δέντρων πέρασαν από το παρμπρίζ του Nissan XTerra στην καμπίνα διαλύοντας την οροφή και τα καθίσματα και φτάνοντας μέχρι την πόρτα του χώρου αποσκευών. Ευτυχώς, εκτός του οδηγού δεν υπήρχαν άλλοι επιβάτες στο SUV και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα σύμφωνα με το drive.gr.

Από τα σχόλια στη δημοσίευση καταλαβαίνουμε πως το ατύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του Nissan έριξε τον καφέ του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το πίσω μέρος της προπορευόμενης νταλίκας. Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι ίσως σώθηκε από τους κορμούς επειδή είχε σκύψει για να πιάσει το ποτήρι του καφέ. Ορισμένοι χρήστες του facebook αναφέρουν πως ο οδηγός υπεβλήθη σε εγχειρήσεις όμως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Όπως και να έχει, αυτό το ατύχημα μας υπενθυμίζει για μια ακόμη φορά πως πρέπει πάντα να έχουμε την προσοχή μας στραμμένη στο δρόμο και να κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...