Υγεία

Σε 24ωρη απεργία γιατροί και εργαζόμενοι στην Υγεία

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν σήμερα γιατροί και εργαζόμενοι στο σύστημα δημόσιας υγείας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), μαζί με την Ομοσπονδία των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) πραγματοποιούν 24ωρη απεργία με αφορμή την την εργασία ιδιωτών γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία, ζητώντας προσλήψεις πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Η ΟΕΝΓΕ στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για ανθυγιεινές μεταρρυθμίσεις που ήρθε να υλοποιήσει η κυβέρνηση της ΝΔ, πατώντας στο έδαφος που της έστρωσε η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» και έκανε επίθεση στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ) χαρακτηρίζοντάς τον ως «πρόθυμο σύμμαχο της κυβέρνησης που πρωτοστατεί στην προώθηση των αντιδραστικών σχεδιασμών για την παραπέρα ιδιωτικοποίηση της υγείας».

Η ΠΟΕΔΗΝ θα πραγματοποιήσει πορεία με αφετηρία την Πλατεία Μαβίλης, στις 8:30 το πρωί, με τελικό προορισμό το Υπουργείο Υγείας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...