Κοινωνία

G- Bani τα "χώνει" στον Sin Boy: "Δεν είσαι ούτε Έλληνας, ούτε Αλβανός" (βίντεο)!

Στο τραγούδι του με τίτλο «Αμαρτία» ο κατά κόσμον Αλμπάν Περλάλα επιτέθηκε στον Sin Boy, σχολιάζοντας τις πρόσφατες «ανησυχίες» του στο instagram. Διαλέγει τον δικό του τρόπο να δώσει την απάντηση, ένας Αλβανός ράπερ που που έγινε γνωστός μέσα από την σειρά του Mega «10 Λεπτά Κήρυγμα».

O G- Bani ή αλλιώς Αλμπάν Περλάλα με το τραγούδι «Αμαρτία», «τα χώνει» στον Sin Boy για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, την αχαριστία του αλλά και την παράλογη εμπλοκή του με την…πολιτική!

«Εσύ δεν είσαι ραπ, είσαι αντιγραφή κάνεις πολιτική μα δεν είσαι πολιτικός, Εσύ δεν είσαι Έλληνας! Δεν είσαι Αλβανός!», ακούγεται να λέει στο τραγούδι του ο G-Bani, που εκθειάζει επίσης Έλληνες ράπερ που άφησαν εποχή στον χώρο της μουσικής, όπως τον Λεκτικό και τα Ημισκούμπρια.

«Μπορεί να πήρες λίγη δόξα lately, μα το καβάλησες, δεν ξέρω πώς την είδες», λέει στο ρεφραίν ο ράπερ, προσθέτοντας «υπάρχουν ΜCs που κράζουν κυβερνητικούς αλλά εσύ είσαι ανέκδοτο, δεν είσαι απ’αυτούς».

«Γεννήθηκες Ελλάδα μέσα στην τεχνολογία, αν χρειάζεσαι restart, έλα πίσω στην Αλβανία, να σου υπενθυμίσουμε όσα είχες ξεχάσει, πώς είσαι τυχερός που δεν ζεις σ΄ένα καφάσι».

https://youtu.be/Dlai02i9sPs

https://youtu.be/mDj6Zf9bEdk

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές