Αθλητισμός

Πυρ και μανία ο Μαρινάκης με την Κ-19 - "Έχει ξεφτιλιστεί ο σύλλογος, ντροπή"!

Το Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, όπου μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ-19, παρουσία του υπεύθυνου της Ακαδημίας και προπονητή τους, Αντώνη Νικοπολίδη, του συνεργάτη του, Τάσου Πάντου, του προπονητή της ομάδας Κ-17 Δημήτρη Μαυρογενίδη και του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας, Θόδωρου Ελευθεριάδη. Τα λόγια του Μαρινάκη ήταν πολύ σκληρά και αφορούσαν στους παίκτες και την εικόνα τους:

«Ήθελα να έρθω να μιλήσω από πέρυσι σε ορισμένους από εσάς. Δεν το έκανα γιατί είχαν συμβεί διάφορα. Και ειδικότερα για να μιλήσω για την απόδοσή σας και το πόσο πολύ έχει ξεφτιλιστεί ο σύλλογος με τα αποτελέσματα που έχετε φέρει. Είναι ντροπή!

Ο κύριος Νικοπολίδης είναι ένα παιδί, που έχει αποδείξει πάρα πολλά στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ομάδα. Και είναι στην οικογένεια του Ολυμπιακού, όπως ο κύριος Μαυρογενίδης, ο κύριος Πάντος και ο κύριος Ελευθεριάδης με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν.

Εγώ σας λέω ένα πράγμα και το λέω εδώ μπροστά σας γιατί δεν το έχω συζητήσει μαζί τους μέχρι τώρα. Σε δύο μήνες, όταν θα έρθω να κάνω ποδαρικό πρώτη Γενάρη, αν αυτό το πράγμα συνεχιστεί, δεν θέλω να βρω ούτε την σκιά σας εδώ μέσα. Αυτό το έκανα με την επαγγελματική ομάδα πριν από δύο χρόνια.

Έχουμε δει παραδείγματα παιδιών όπως είναι ο Ρέτσος, ο Νικολάου, ο Ανδρούτσος, ο Μανθάτης, παιδιά που σέβονται. Που παίζουν σε μεγάλες ομάδες, που έχουν αποδείξει πέντε πράγματα και είναι με το κεφάλι κάτω. Εσείς δεν έχετε κάνει τίποτα στη ζωή σας.

Εγώ ήρθα να σας πω ότι σε δύο μήνες αν δεν αλλάξει δραστικά η συμπεριφορά σας, δεν θα είναι εδώ κανείς από εσάς. Αυτό ισχύει για όλους σας μηδενός εξαιρουμένου. Είναι ντροπή. Έχετε μια νοοτροπία άσχημη. Σας τα προσφέρουμε όλα, ξοδεύουμε πολλά περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτές οι εγκαταστάσεις δεν υπάρχουν ούτε στην Ευρώπη και δεν έχετε εκτιμήσει τίποτα.

Να βάλετε κάτω το κεφάλι σας, να προσγειωθείτε και να προπονηθείτε. Αν δεν αλλάξετε, δε θα μείνει κανένας. Έπρεπε να παρακαλάτε για να είστε εδώ μέσα και να φοράτε την ερυθρόλευκη φανέλα και το σήμα του Ολυμπιακού. Δεν έχετε εκτιμήσει τίποτα.

Επαναλαμβάνω σε όλο το προπονητικό τιμ και σε όλους εσάς. Ότι και να γίνει οι προπονητές σας δε θα φύγουν. Εσείς θα φύγετε αν δεν αλλάξετε δραστικά. Αυτά έχω να σας πω. Είναι λυπηρό να τα λέω για παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά εννοώ 100% ότι λέω. Έχω αποδείξει στο παρελθόν πως ότι έχω πει το έχω πράξει με το παραπάνω. Τίποτα άλλο. Νομίζω ότι καταλάβαμε. Είναι ντροπή σας όλη αυτή η συμπεριφορά και αυτά τα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...