Κόσμος

Πρόεδρος των Δικηγορικών Συλλόγων Τουρκίας : "Τουρκία ποτέ δεν έβλαψε και ποτέ δεν βλάπτει πολίτες"

Πρόεδρος των Δικηγορικών Συλλόγων Τουρκίας Φεϊζίογλου τονίζει μιλώντας για την επίθεση στη Συρία πως η Τουρκία ποτέ δεν έβλαψε και ποτέ δεν βλάπτει πολίτες.

 

Ο Φεϊζιογλου είπε ότι άρχισε να ασκείται μία μαύρη προπαγάνδα κατά της Τουρκίας και συνέχισε λέγοντας: “Μετά από το μεσημέρι εμείς ως επαγγελματικοί φορείς, οργανώσεις πολιτών και επιμελητήρια, όλοι μαζί κάναμε μία μεγάλη συνέντευξη τύπου και για μία ακόμη φορά, δηλώσαμε σε όλο τον κόσμο πώς υποστηρίζουμε το κράτος της Τουρκικής Δημοκρατίας ενάντια στην τρομοκρατία. Διότι αυτή τη στιγμή ιδιαίτερα στην Ευρώπη ασκείται μία μαύρη προπαγάνδα. Αυτή η μαύρη προπαγάνδα διαδίδει πως οι ένοπλες δυνάμεις μας, προκαλούν μεγάλη ζημιά σε πολίτες. Με πλαστές φωτογραφίες διαδίδουν εικόνες που δεν έχουν σχέση με εμάς. Όλος ο κόσμος να ξέρει πως οι οργανώσεις PKK, YPG και PYD είναι το ίδιο. Αυτές κάνοντας θέσεις μάχης τα νοσοκομεία και τα σχολεία, επιτίθενται με πυροβολικό στις περιοχές μας. Το PKK σκοτώνει τα μωρά μας και δολοφονεί τους ανθρώπους μας στις πόλεις τους”.

Ο Φειζιογλου ανέφερε πως οι τουρκικές ένοπλες Δυνάμεις επιδεικνύουν ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα της προστασίας των πολιτών και ότι για αυτό ακριβώς το λόγο η Τουρκία έχει ακόμα περισσότερους μάρτυρες και συνέχισε λέγοντας: ¨Η Τουρκία ποτέ δεν έβλαψε και ποτέ δεν βλάπτει πολίτες. Αυτοί οι οποίοι προσπαθούν με αυτή την προδοτική ανάξια προπαγάνδα να στριμώξουν ή να γονατίσουν τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις και την Τουρκική Δημοκρατία, να ξέρουν πως αυτούς που ασκούσαν αυτή την προπαγάνδα στις πόλεις μας, τους θάψαμε στους λάκκους που οι ίδιοι είχαν ανοίξει¨.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ