Περιβάλλον

Πορεία διαμαρτυρίας οι κάτοικοι του Κορδελιού: Ζητούν άμεση λύση στο θέμα της δυσοσμίας

Να γίνουν άμεσα ενέργειες για την επίλυση του θέματος της δυσοσμίας ζήτησαν σήμερα οι κάτοικοι του Κορδελιού που πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας, μετά από κάλεσμα της Ανεξάρτητης Κίνησης Κατοίκων Κορδελιού-Ευόσμου «Η αναπνοή είναι δικαίωμα».

Το μέλος της κίνησης, Στέλιος Δημητριάδης δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι κάτοικοι πραγματοποίησαν μια ειρηνική διαμαρτυρία και ζητούν την κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών ώστε να ληφθούν άμεσα μέτρα επίλυσης για το πρόβλημα της δυσοσμίας, που ταλανίζει την περιοχή.

Στο σχετικό κάλεσμα της η Κίνηση κατοίκων ζητάει τη λήψη μέτρων «μετά από την έρευνα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας-ΑΠΘ, που κατέδειξε τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ) "ως πηγή δυσοσμίας στην αστική περιοχή του Κορδελιού"», όπως αναφέρει.

Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν αρχικά στο πρώην Δημαρχείο Ελευθερίου-Κορδελιού και ακολούθησε πορεία από την οδό Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι την πύλη των ΕΛΠΕ, στη Μοναστηρίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...