Πολιτική

Παπαγγελόπουλος: Η "ατάκα" της βραδιάς! Τι είπε για το προσωνύμιο... Ρασπούτιν – Βίντεο

"Φορτισμένη" και γεμάτη καταγγελίες η ομιλία του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου όμως μέσα σε όλα αυτά, κατάφερε να μας χαρίσει και το... highlight της βραδιάς με μια ατάκα για τον Ρασπούτιν!

Κατηγορηματικά αρνήθηκε όσα του αποδίδονται γύρω από την υπόθεση Novartis ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, στην μακροσκελή ομιλία του (σ.σ. ξεπέρασε την μία ώρα) το βράδυ της Τρίτης, 08.10.2019, στην Βουλή.

Η ομιλία του στην συζήτηση επί της πρότασης της ΝΔ για τη σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής που θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για το ρόλο του στην υπόθεση Novartis, ήταν γεμάτη επιθέσεις για τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Αρνήθηκε πως έκανε οτιδήποτε μεμπτό και μάλιστα μίλησε για σκευωρία εις βάρος του, διαψεύδοντας σε όλους τους τόνους και με κάθε τρόπο πως είναι ο… περίφημος Ρασπούτιν.

Απαντώντας δε στην πρώην εισαγγελέα διαφθοράς, Ελένη Ράικου, η οποία τον έχει ανοιχτά κατονομάσει ως τον «Ρασπούτιν» υποστηρίζοντας μάλιστα στην κατάθεσή της πως και ο ίδιος αποκαλούσε έτσι τον εαυτό του, ο κ. Παπαγγελόπουλος «έδωσε» το… highlight της βραδιάς. Για να μην πούμε της χρονιάς!

Κι αυτό διότι παρέθεσε ως αντεπιχείρημα στις αιτιάσεις πως είναι ο Ρασπούτιν, το ότι ως ιστορικό πρόσωπο ο Ρασπούτιν είχε… κάποια άλλα προσόντα!

Χαρακτηριστικά τόνισε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: «Είναι και ανιστόρητη. Ισχυρίζεται ότι αυτοαποκαλούμαι Ρασπούτιν. Για ιδιότητες… μηχανορραφίες, σκευωρίες, ίντριγκες, παρεμβάσεις. Που όμως δεν αποδίδονται στον Ρασπούτιν, αλλά σε άλλα ιστορικά πρόσωπα.

Θα μπορούσα να αποκαλώ τον εαυτό μου αν είχα αυτές τις ιδιότητες Μακιαβέλι, Μέτερνιχ, Ταλεϋράνδο…

Ο Ρασπούτιν έμεινε στην ιστορία όχι για μηχανορραφίες, ίντριγκες, σκευωρίες…

Αλλά για κάποια φυσικά του προσόντα και για την θεωρία του ότι το αχαλίνωτο σεξ οδηγεί στην απόλυτη εξάντληση και μετά στην θέωση. Είναι άλλη μια απόδειξη ότι εγώ ποτέ δεν είπα τον εαυτό μου Ρασπούτιν«!

Η αίθουσα ξέσπασε σε γέλια με τον… παραλληλισμό που έκανε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και είναι χαρακτηριστικό ότι και ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δεν κατάφερε να συγκρατήσει το γέλιο του…

Περαιτέρω περιγραφή δεν… χρειάζεται, καθώς το βίντεο «μιλά» από μόνο του.

Ο Παπαγγελόπουλος και τα… προσόντα του Ρασπούτιν – Δείτε το βίντεο

https://youtu.be/a9ebbGgE1rw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές