Αθλητισμός

ΠΑΟΚ με νίκη επί της Λαμίας από τα... αποδυτήρια!

O ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα με 3-0 τη Λαμία στην Τούμπα και παραμένει αήττητος στο κυνήγι της πρώτης θέσης του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Μίσιτς να σουτάρει και τον Βελλίδη να μην υπολογίζει σωστά την μπάλα, βλέποντάς την να καταλήγει στα δίχτυα του.

Στο 6ο λεπτό οι «ασπρόμαυροι» διπλασίασαν τα τέρματά τους με κεφαλιά του Λημνιού, ενώ στο 11' ο Σφιντέρφσκι έκανε το 3-0.

Στο ημίχρονο ο Σωτηρίου προχώρησε σε αλλαγή τερματοφύλακα, βάζοντας στο παιχνίδι τον Κατσίκα αντί του Βελλίδη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Στο 84ο λεπτό ο Βιεϊρίνια πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Λημνιού, κάνοντας την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από έξι μήνες.

ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0

Γκολ: 2' Μίσιτς (ΠΑΟΚ), 6' Λημνιός (ΠΑΟΚ),11' Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες: Αουγκούστο (ΠΑΟΚ), Γιαννούλης (ΠΑΟΚ), Σκόνδρας (Λαμία), Ζαμπά (ΠΑΟΚ)

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζίφκοβιτς – Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης – Αουγκούστο (65' Εσίτι), Μίσιτς – Λημνιός (84' Βιεϊρίνια), Στοχ (74' Ζαμπά), Μπίσεσβαρ – Σφιντέρσκι.

Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης (46' Kατσίκας), Βύντρα, Αντέτζο (55' Τζανετόπουλος), Πλιάτσικας, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Σκόνδρας, Βασιλόγιαννης, Ντελ Πίνο, Ρόμανιτς

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...