Αθλητισμός

Πήγαινε με 300 χλμ./ώρα και κρατούσε τον καθρέφτη! (βίντεο)

Ταλαντούχος, γρήγορος, επίμονος, θρασύς αγωνιστικά, ευγενής. Ο Charles Leclerc είναι ο οδηγός που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις την εφετινή σεζόν, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στο πρόσφατο GP της Ιαπωνίας, ο Μονεγάσκος συγκρούστηκε με τον Verstappen στον πρώτο γύρο, με αποτέλεσμα το μονοθέσιό του να υποστεί ζημιές. Ο νεαρός οδηγός της Ferrari συνέχισε να τρέχει κανονικά, παρότι είχε σπάσει κομμάτι της εμπρός αεροτομής και ο καθρέπτης ήταν έτοιμος να ξεκολλήσει.

Μάλιστα, πλησιάζοντας στη διάσημη στροφή 130R με τέρμα το γκάζι, ο Leclerc τέντωσε το ένα χέρι και κράτησε τον καθρέπτη για να μη φύγει από τη θέση του. Η SF90 κινούνταν εκείνη τη στιγμή με 300 χλμ./ώρα, με τον απίστευτο Charlec να κρατά το τιμόνι μόνο με το αριστερό χέρι και να στρίβει κανονικά.

Θυμίζουμε πως μετά το τέλος του αγώνα τού επεβλήθη ποινή 15 δευτερόλεπτων για τη σύγκρουση με τον Verstappen και η Ferrari τιμωρήθηκε με πρόστιμο 25.000 ευρώ, επειδή δεν τον φώναξε αμέσως στα pits για αλλαγή της σπασμένης αεροτομής.

https://youtu.be/Bd9RonRx7hE

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...