Κόσμος

Ο Φρανσουά Ολάντ αποκαλύπτει τι είπε στην Κάρλα Μπρούνι κι αυτή έπαθε σοκ (βίντεο)


Ο Φρανσουά Ολάντ, αποκάλυψε σήμερα τι είπε στην Κάρλα Μπρούνι και τη σόκαρε, κατά τη διάρκεια της κηδείας του Ζακ Σιράκ.

Το στιγμιότυπο κάνει εδώ και αρκετές ώρες τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Σε αυτό, βλέπουμε τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας να λέει κάτι στην πρώην Πρώτη Κυρία της χώρας, με αποτέλεσμα αυτή να «παγώνει» και να δείχνει τρομοκρατημένη, σαν να μην περίμενε με τίποτα να ακούσει αυτό που μόλις έφτασε στα αυτιά της.

Θυμηθείτε το βίντεο με την στιγμή που η Κάρλα Μπρούνι μένει σύξυλη:
Οι εικασίες για το τι μπορεί να της είπε, έδωσαν και πήραν, με το Twitter να... οργιάζει και να κάνει χιούμορ. «Η πραγματικότητα είναι πολύ πιο θλιβερή», είπε όμως ο ίδιος ο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος ήταν καλεσμένος σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης, αποκαλύπτοντας τι ανέφερε στο πρώην μοντέλο και σύζυγο του Νικολά Σαρκοζί.

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του Φρανσουά Ολάντ
«(Η Κάρλα Μπρούνι) Μου έκανε την ερώτηση που είχαν πολλοί στο μυαλό τους. Γιατί δεν παρευρισκόταν στην κηδεία η σύζυγος του Ζακ Σιράκ, Μπερναντέτ. Της είπα ότι η κατάσταση της υγείας της δεν της επέτρεπε να είναι εκεί και ότι ήταν πολύ δύσκολο για αυτήν», είπε ο Φρανσουά Ολάντ θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στην εκπομπή «C à vous» του καναλιού France 5. Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν την εξήγησή του, γιατί θεωρούν πως δεν μπορεί η Κάρλα Μπρούνι να αντέδρασε με αυτόν τον υπερβολικό τρόπο, ακούγοντας απλά αυτό το νέο.
https://www.youtube.com/embed/eJrbzDyWqf0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ