Αθλητισμός

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε «triple double» και δήλωσε: «Μαζί νικάμε και μαζί χάνουμε»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο πρώτο φετινό παιχνίδι της ομάδας, σημείωσε «triple double» και έτσι οι Μπακς ανέτρεψαν διαφορά 16 πόντων και επικράτησαν των Ρόκετς στο Χιούστον με 117-111. Μάλιστα τα «ελάφια» έδειξαν χαρακτήρα στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα, όταν αγωνίστηκαν χωρίς τον Γιάννη που είχε αποβληθεί με 6 φάουλ.

Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο άσος του Μιλγουόκι τόνισε: «Αυτή η νίκη λέει πολλά για εμάς. Μείναμε ενωμένοι. Μαζί νικάμε και μαζί χάνουμε. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, δεν παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βγήκαμε στο παρκέ στο δεύτερο ημίχρονο και ήμασταν συγκεντρωμένοι, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και ακολουθήσαμε το πλάνο μας».

Σε ερώτηση για το αν έστειλε κάποιο μήνυμα με την εμφάνισή του ως ο MVP της περσινής σεζόν, τόνισε: «Τίποτα. Είμαι εδώ για να κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου να νικάει. Δυστυχώς έκανα 6 φάουλ, αλλά η ομάδα έκανε σπουδαία δουλειά χωρίς εμένα. Αυτό κάνουμε. Μένουμε ενωμένοι και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νικάμε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ