Αθλητισμός

Ούτε τώρα έ(Χ)ασε! Γιουνάιτεντ και Λιβερπουλ μοιράστηκαν βαθμούς στο μεγάλο ντέρμπι!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε στο 36′ με τον Ράσφορντ από ωραία μπαλιά του Τζέιμς, αλλά όλα ξεκίνησαν από φάουλ στον Οριγκί. Το απίθανο είναι ότι το είδαν στο VAR, αλλά παραδόξως αποφάσισαν πως πρέπει να μετρήσει το γκολ.

Έως τότε την καλύτερη φάση στο ματς την είχε ο Φιρμίνο. Η Λίβερπουλ, όμως, δεν ήταν σε καλή μέρα, δυσκολευόταν πάρα πολύ να φτιάξει φάσεις και η απουσία του Σαλάχ ήταν αισθητή. Τα λεπτά περνούσαν, ο Κλοπ έκανε αλλαγές και ο Σόλσκιερ είχε επαναπαυτεί στο προβάδισμα της ομάδας του. Οι παίκτες του αρκούνταν στο να αμύνονται μαζικά και πίσω από τη σέντρα.

Έτσι κυλούσε το ματς. Η Γιουνάιτεντ θύμιζε ομάδα που παλεύει να… σωθεί, προσπαθούσε να βγαίνει στην κόντρα μία στο τόσο και βασικά αμυνόταν παίζοντας με τον χρόνο. Στο 84′, όμως, ο Λαλάνα από κοντά ισοφάρισε στο τελικό 1-1.  Να σημειωθεί πως στο πρώτο μέρος είχε ακυρωθεί ορθά γκολ του Μανέ για χέρι.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Ρόχο, Μπισάκα, Γιανγκ, Φρεντ, ΜακΤόμινι, Περέιρα (90’+4 Γουίλιαμς), Τζέιμς, Ράσφορντ (84′ Μαρσιάλ).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Ματίπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον (71′ Λαλάνα), Βαϊνάλντουμ (82′ Κεϊτά), Μανέ, Οριγκί (60′ Τσάμπερλεϊν), Φιρμίνο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...