Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Χωρίς οπαδούς τα ματς της Κ19 με απόφαση Μαρινάκη

Σύσσωμος ο Ολυμπιακός καταδίκασε τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και παράλληλα ξεκαθάρισε πως όσοι προέβησαν σε αυτά δεν έχουν καμία σχέση και καμία θέση στον Ολυμπιακό.

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ξεκαθαρίζει προς όλους και σε κάθε τόνο, πως ο σύλλογος δεν θα ανεχθεί τη βία, όποια μορφή κι αν έχει, από όπου κι αν προέρχεται.

Ως συνέχεια αυτής της θέσης, λοιπόν, η διοίκηση του Ολυμπιακού, αποφάσισε τα επόμενα τρία εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας Κ19 του συλλόγου, να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, για λόγους ασφαλείας. Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για τις αναμετρήσεις με ΑΕΚ, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

Πέραν αυτού, όμως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να λάβουν τα συγκεκριμένα μέτρα, καθώς έχουν αποφασίσει να αλλάξουν τελείως την εικόνα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της ασφάλειας.

Έτσι, στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού θα ξεκινήσουν άμεσα έργα, ώστε ο χώρος που προπονούνται οι παίκτες της πρώτης ομάδας και παίζουν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, να γίνει φρούριο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, μεταξύ άλλων θα μπουν δεκάδες κάμερες σε όλους τους χώρους, θα αλλάξουν οι δύο είσοδοι του προπονητηρίου, θα αυξηθούν οι άνδρες ασφαλείας και γενικά θα γίνουν όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις, ώστε κανείς να μην μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ανάλογα με εκείνων κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ