Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Βαλμπουενά - Aναμένεται να μείνει εκτός ίσως και για έναν ένα μήνα

Μεγάλη απώλεια για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Ματιέ Βαλμπουενά τραυματίστηκε και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ακόμα και για ένα μήνα.

Ο Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού τραυματίστηκε σοβαρά στη σημερινή προπόνηση με τους ερυθρόλευκους να αγωνιούν, αφού οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για απουσίας ενός μήνα.

Αυτό δείχνει πως ο Ματιέ Βαλμπουενά θα χάσει τις αναμετρήσεις με τη Μπάγερν Μονάχου για το Champions League και το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να αναφέρει: «ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμος για τις επερχόμενες αναμετρήσεις της ομάδας».

Όπως είναι λογικό, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον έχει στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ, η οποία αποτελείται από τους: Αλέν, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Ελ Αραμπί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Κούτρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Σουντανί, Τοροσίδης, Τζολάκης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...